Aanbiedingen
Wijken:
Alles (815)Alexanderpolder (18)
Centrum (245)
Hillegersberg / Schiebroek (32)
Kralingen / Crooswijk (54)
Ommoord / Zevenkamp / Nesselande (12)
Overschie e.o. (11)
Bergschenhoek (5)
Berkel en Rodenrijs (12)
Bleiswijk (7)
Botlek (2)
Capelle aan den IJssel (36)
Delfgauw (2)
Hendrik Ido Ambacht (8)
Hoogvliet (7)
Kinderdijk (1)
Krimpen aan de Lek (3)
Krimpen aan den IJssel (14)
Meer...25 niet getoond
Rotterdam
Rotterdam biedt 815 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Rotterdam? De populaire restaurants in deze maand zijn Allure, Ivy en Mme Masette.
“Beste bediening van Rotterdam”
- 1. Toko Soerabaja
- 8. Deliclassics Gastronomie
- 9. Parkheuvel
- 10. Ivy
- De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - Ries Eten en Drinken
Valentijnsspecial - op 14 februari een 3 gangen menu voor € 29,50
Recente meningen van restaurants in Rotterdam
Satebar
Lekker en snel eten. Vriendelijke bediening.
Goed 2012-02-03 door bowi
De Lange Muur
Heerlijk eten! Kom hier regelmatig met mijn vrienden dimsummen. Bediening is niet altijd even vriendelijk, maar eten is echt lekker.
Goed 2012-02-03 door FoodLover17288
Brasserie Dockyards
Ik heb al verschillende keren hier gegeten.Het ziet er gezellig en heel verzorgd uit. De open keuken vind ik erg leuk,zo kan je alles zien. Het personeel is heel erg aardig en iedereen ziet er erg verzorgd uit. En het eten is helemaal top,ik kan niet anders zeggen. We komen hier zeker nog veel vaker terug.
Uitstekend 2012-02-03 door zwijntje63
Hotel New York
Restaurant is mooi ingericht. Ben hier al meerdere malen geweest. Plateau fruits de mer blijft mijn favoriet. Bediening was vriendelijk, maar moest wel lang wachten.
Goed 2012-02-03 door FoodLover17288
Zeezout
Het beste restaurant waar ik ooit heb gegeten. Iedere gang (van het verrassingsmenu) was goddelijk; uitstekende bediening, o.a. door een nog jonge jongen die werkelijk ALLES van wijnen wist en daar prachtig gepassioneerd over kon vertellen; bij iedere gang een half (of heel, naar keuze) glas bijpassende wijn en die was inderdaad telkens een schot in de roos; prettige sfeer....
Uitstekend 2012-02-03 door Proever46821