Japans (1)
Pernis (2)
Meer...10 niet getoond.Restaurants in Rotterdam Hoogvliet
Sorteren op:
Rotterdam Hoogvliet
Rotterdam Hoogvliet biedt 1 restaurants.
“De lekkerste Thaise restaurants van Rotterdam Hoogvliet”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Rotterdam Hoogvliet
Suki Yaki
Het eten is uitstekend. Maar, als je in een uithoek zit (zoals de laatste tafel bij de speelhoek) moet je zo af en toe zelf je ingevulde lijst wegbrengen, want het kan wel eens erg lang duren voordat het personeel er erg in heeft. Wat ik al schreef, het eten is prima maar het personeel dient opgevoed te worden. Wij...
Redelijk 2012-03-05 door BGE
Suki Yaki
lekker gegeten, bediening was vriendelijk. de gerechten werden vlot gebracht en waren goed op smaak. alleen de gefrituurde gerechten (calamaris, garnalen en groenten) vond ik persoonlijk wat minder. veel beslag en de calamaris smaakte waterig. maar wel een aanrader. de zoete broodjes en ossehaasstukjes zijn erg aan te bevelen.
Goed 2012-02-20 door swolfs
Suki Yaki
Al 5x langs geweest en prima vermaakt. Smaak en sfeer blijft een succes. Hoewel natuurlijk een vaste kaart wordt gehanteerd blijft er nog voldoende te ontdekken over.
Goed 2012-02-14 door wilco2
Suki Yaki
zoals eerder genoemde is het decor niet om naar huis te schrijven maar daar in tegen is het eten goed met een ruime keuze aan gerechten. Het concept is een beproefde maar in dit geval goed uitgevoerd. Het personeel laat je niet te lang wachten tussen de gangen door, wat ook prettig is. Hier ga je weg met een tevreden...
Goed 2012-01-27 door Proever77071
Suki Yaki
Wij waren met acht personen wat op zich al gezellig is. Het eten is prima in orde en de bediening heel vriendelijk. Of je nu sushi eet of vis of vlees, het is allemaal even vers en lekker. Wij komen zeker terug
Goed 2012-01-13 door Hypo