Dit zeggen de gasten over restaurants in Rothem
Pet Thai Rothem
eten matig, service ok, prijzen te duur en parkeren is een ramp
Matig 2010-04-28 door value4money
Pet Thai Rothem
Ook ik ben na enkele geslaagde bezoeken aan Pet Thai Maastricht ook eens in Rothem gaan eten. Voordeel: makkelijk voor de deur parkeren! Dit Thaise eethuis is ruim van opzet en moet nog iets meer aangekleed worden, maar het voordeel is wel dat de tafels minder dicht op elkaar staan. Het eten is - net als in Maastricht - heerlijk....
Uitstekend 2008-11-11 door Jeroen76
Pet Thai Rothem
Wat hebben we hier superlekker gegeten! Tod man gai, kung chub peng, katiam prikthai en pad bai krapau. Mmmmm en dat incl. 3 drankjes pp voor nog geen € 39,=. Hoe is het mogelijk. Klein minpuntje inderdaad de harde stoelen en harde muziek. Verder zeer vriendelijke bediening door de kok zelf. Wij gaan hier zeker nog heel vaak terug!
Uitstekend 2008-11-07 door joedy
Rothem
Rothem biedt 1 restaurants.
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00