Argentijns (1)
Geffen (3)
Haaren (5)
Hedel (2)
Meer...41 niet getoond.Rosmalen
Rosmalen biedt 20 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Chinees-Indisch en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Rosmalen? De populaire restaurants in deze maand zijn Pannenkoekenrestaurant Pan & Koek, Die Heere Sewentien en Eetcafé de Likkepot.
“Lekker eten in Rosmalen”
- 1. Die Heere Sewentien
- 8. Stroop & zo
- 9. Tafeltijd
- 10. Eetcafe 't Moment
- Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Rosmalen
La Gondola
echt niets maar dan ook niets is hier Italiaans aan! Pasta is niet vers, antipasti was zo verschrikkelijk dik gesneden. Erg zonde.
Slecht 2012-05-14 door robertC
Eetcafe 't Moment
Vandaag uiteten geweest met vrouw en kind. We hadden op zich realistische verwachtingen maar die werden zelfs niet waar gemaakt. De snitzel was uit de frituur dus erg droog en smaakloos. Na commentaar werd deze terug gehaald en vervangen door een gebakken exemplaar. Het feit dat zij durven om dit uit de frituur voor te schotelen terwijl ze ook anders...
Slecht 2012-04-28 door hoi_roy
Eetcafé de Likkepot
Dit is echt een super gezellig en lekker eetcafe! Heb er een hele poos geleden gegeten maar de carpaccio blijft je zeker bij! Dit eetcafe heeft echt een heel goede prijs-kwaliteit verhouding!! In de zomer kun je hier ook lekker op het terras eten. In de winter is het alleen een beetje krapjes achterin maar verder bediening en service uitstekend!
Uitstekend 2012-02-24 door Elvirajanssen
Eten bij Liesje
Op zoek naar een locatie om te lunchen zocht ik op internet iets in rosmalen. Ik zag de recentie's van de 2 voorgaande dames. Een van deze recentie kwam ik op een andere site al tegen. Me afvragende hier mijn mening op te baseren heb ik besloten zelf mijn mening te vormen en toch naar dit leuke uitziende restaurantje te...
Goed 2011-12-10 door petervandijk
Eten bij Liesje
Eten bij Liesje is een restaurant met een gezellig decor. Het eten is op zich prima, alleen heel jammer dat er kaas-uit-een-zakje op de carpaccio wordt gestrooid. Qua eten voor de rest een aanrader! Ons diner is echter heel negatief beïnvloed door onvriendelijke bediening. Er kon geen lachje vanaf, de borden werden zo'n beetje op tafel gesmeten en we moesten...
Matig 2011-10-23 door yvonne1982