Chinees-Indisch (1)
Herkenbosch (4)
Herten (2)
Heythuysen (4)
Meer...41 niet getoond.Roosteren
Roosteren biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, IJssalon en Regionaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Roosteren? De populaire restaurants in deze maand zijn Kasteel Eyckholt, Restaurant de Roosterhoeve en Nostalgie.
“Verrassend lekker in Roosteren!”
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Roosteren
Kasteel Eyckholt
Op uitnodiging en gast van een familie die 60-jarig huwelijk en 90 jaar daar vierde. uitstekend gastvrij ontvangen, zeer voortreffelijk met mooi opgemaakte gerechten gegeten dmv kleine gangen. Was is alle opzichten af
Uitstekend 2012-05-13 door huhamel
Kasteel Eyckholt
Culinair op hoog niveau, heerlijke gerechten met prima passende wijnen. Mooie ambiance en een zeer vriendelijke en sympatieke gastvrouw. Kortom een aanrader, wij komen zeker terug.
Uitstekend 2011-11-23 door diverto
Restaurant de Roosterhoeve
Ik heb hier afgelopen weekend gegeten, wat een slechte bediening en het eten was echt niet goed. Biefstuk was zo slecht van smaak. Ze proberen aan tafel show te maken met pannen en dan kijkt de ober erg arrogant het restaurant in... zo van kijk mij nou eens een showtje geven, wat een trieste bedoeling. Hier ga ik echt nooit...
Slecht 2009-11-18 door Vente
Kasteel Eyckholt
Heerlijk gedineerd. Gerechten worden verzorgt door een TOP kok! Op de gok hier gegeten en het was het meer dan waard. Super vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Je krijgt veel van het huis. Wij hebben genoten van de ambiance en de gerechten. Komen graag terug en raden het iedereen aan.
Uitstekend 2009-06-21 door marjolein38
Kasteel Eyckholt
Vorige week hier volstrekt onverwacht terechtgekomen. Een viergangenverrassingsmenu en een fles wijn verorberd.Alles helemaal goed, interieur, bediening, eten, wijn . Iets duurder dan normaal, maar dat was het dan ook wel waard.
Uitstekend 2009-03-20 door johan1