Roosteren

Roosteren biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, IJssalon en Regionaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Roosteren? De populaire restaurants in deze maand zijn Kasteel Eyckholt, Restaurant de Roosterhoeve en Nostalgie.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Roosteren!”

Video van een restaurant in en om Roosteren

Restaurant video van Beddington's

Recente meningen van restaurants in Roosteren

Kasteel Eyckholt

Op uitnodiging en gast van een familie die 60-jarig huwelijk en 90 jaar daar vierde. uitstekend gastvrij ontvangen, zeer voortreffelijk met mooi opgemaakte gerechten gegeten dmv kleine gangen. Was is alle opzichten af

Uitstekend 2012-05-13 door huhamel

Kasteel Eyckholt

Culinair op hoog niveau, heerlijke gerechten met prima passende wijnen. Mooie ambiance en een zeer vriendelijke en sympatieke gastvrouw. Kortom een aanrader, wij komen zeker terug.

Uitstekend 2011-11-23 door diverto

Restaurant de Roosterhoeve

Ik heb hier afgelopen weekend gegeten, wat een slechte bediening en het eten was echt niet goed. Biefstuk was zo slecht van smaak. Ze proberen aan tafel show te maken met pannen en dan kijkt de ober erg arrogant het restaurant in... zo van kijk mij nou eens een showtje geven, wat een trieste bedoeling. Hier ga ik echt nooit...

Slecht 2009-11-18 door Vente

Kasteel Eyckholt

Heerlijk gedineerd. Gerechten worden verzorgt door een TOP kok! Op de gok hier gegeten en het was het meer dan waard. Super vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Je krijgt veel van het huis. Wij hebben genoten van de ambiance en de gerechten. Komen graag terug en raden het iedereen aan.

Uitstekend 2009-06-21 door marjolein38

Kasteel Eyckholt

Vorige week hier volstrekt onverwacht terechtgekomen. Een viergangenverrassingsmenu en een fles wijn verorberd.Alles helemaal goed, interieur, bediening, eten, wijn . Iets duurder dan normaal, maar dat was het dan ook wel waard.

Uitstekend 2009-03-20 door johan1