Frans (1)
Hoofddorp (58)
Hoogmade (2)
Kaag (4)
Kaagdorp (1)
Koudekerk aan den Rijn (2)
Kudelstaart (5)
Meer...27 niet getoond
- De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu.
Recente meningen van restaurants in Roelofarendsveen
Drie Eenen
Erg jong personeel maar het doet zijn werk, al is het niet erg gezellig het maakt niet even snel een praatje. Het eten was niet erg smakelijk en een aantal mensen van het gezelschap vond het eten zelfs niet lekker. De borden oogden erg leeg en de smaak was ook niet heel erg aanwezig. De kaart zoals eerder gezegd is...
Matig 2011-11-06 door vreetzakje
Drie Eenen
Goed gegeten, ruime porties, maar wel een beetje standaard kaart. Niet heel verrassend. Verder prima bediening en er hangt een gezellige sfeer. Aanrader.
Goed 2011-05-09 door MCQuay
Drie Eenen
Gisteravond (23-10-20210) heerlijk in dit knusse restaurant gegeten met ons vieren. Prima eten, ruim voldoende, bediening uitstekend, kannen water werden automatisch vervangen, geweldig!! Wij vonden het TOP. En komen zeker hier nog eens terug!
Uitstekend 2010-10-24 door T.Ouw
Da Angela
zeer slechte bediening (dit lag overigens niet aan het jonge meisje dat in haar eentje stond en zowel de klanten aan tafel, als de klanten die pizza's bestelden moest helpen) - Toen ik extra kaas vroeg en dit na 10 minuten nog niet had gehad en hier naar vroeg (mijn eten begon al koud te worden) werd ik afgesnauwd. ...
Slecht 2010-08-01 door Lena van der Eijk
Drie Eenen
prima, gezellig goed eten super goeie bediening ruimte goed. echt uistekend!!!!!!!
Uitstekend 2008-03-15 door Proever72776