Aziatisch (1)
IJssalon (1)
Indonesisch (1)
Internationaal (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Dodewaard (2)
Doorn (17)
Meer...41 niet getoond
Rijswijk
Rijswijk biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Aziatisch, IJssalon en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Rijswijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Indonesisch Restaurant Toko FR Kotta, Bastion Hotel Rijswijk en Millz.
“Mooiste plekjes van Rijswijk”
- Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Rijswijk
Indonesisch Restaurant Toko FR Kotta
Goede sortering, vers, schoon, lekker, aardige bediening. Top winkel.
Goed 2012-01-14 door randyeichhorn
Millz
Goede pannenkoeken met een groot assortiment aan smaken voor een goede prijs!
Goed 2011-11-24 door eremijn
Indonesisch Restaurant Toko FR Kotta
Wat een lekker eten! Voorbeeld voor toko's in heel Nederland!
Uitstekend 2011-02-02 door dirkos
Indonesisch Restaurant Toko FR Kotta
Ik mag wel zeggen dat ik vele toko's ken en bezocht heb. Maar deze Toko staat echt op de eerste plaats. Alles is erg vers gemaakt en van uitstekende kwaliteit. Als je echt van Indonesisch eten houd, dan is deze toko een 'must'
Uitstekend 2010-12-30 door vtx1800
Indonesisch Restaurant Toko FR Kotta
Ik heb er heerlijke Kip sate gegeten,het restaurant is warm , gezellig. Je kan er lekker tafelen.. Het personeel vond ik heel vriendelijk en gastvrij! Groeten
Uitstekend 2010-12-28 door 434033