Bistro (1)
Kaag (4)
Kaagdorp (1)
Katwijk (26)
Katwijk aan Zee (2)
Koudekerk aan den Rijn (2)
Leiden (180)
Leiderdorp (14)
Leidschendam (32)
Lisse (26)
Lisserbroek (3)
Millingen aan de Rijn (3)
Meer...16 niet getoond.Rijnsburg
Rijnsburg biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bistro en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Rijnsburg? De populaire restaurants in deze maand zijn Bistro De Burcht, De Oude Keuken en Restaurant H2O.
“De lekkerste Thaise restaurants van Rijnsburg”
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli
Recente meningen van restaurants in Rijnsburg
Baraka
Erg degelijke pizza/grillroom. Kwaliteit van de pizza is meestal goed, soms ook iets minder. Bezorgingstijd vind ik persoonlijk wat traag gezien ik op 10 (loop)minuten afstand woon van Baraka. Meestal duurt het langer dan 30 minuten om te bezorgen. Service is ook wisselvallig, maar over het algemeen goed.
Goed 2012-01-11 door KevindeMooij
De Oude Keuken
Bijzondere ambiance (eten in een sfeervolle woonkeuken), prima prijs/kwaliteit verhouding, aandacht voor het diner en voor de gast.
Uitstekend 2011-11-09 door ladydi3
Restaurant H2O
Ik ging samen met mijn vriendin hier eten vanwege ons 5 jarig jubileum, we hadden gehoord dat de sfeer goed was en het eten ook. We hebben een leuke avond gehad en de Spare Ribs waren boven verwachting !
Goed 2011-09-26 door minty
Bistro De Burcht
Vooral goede bediening met verstand van zaken van wijn & eten. Beetje afgelegen zaak die je niet snel zult vinden/zoeken als je niet in de buurt bekend bent.
Goed 2008-05-24 door wayan