Dit zeggen de gasten over restaurants in Ridderkerk

Zefyros

De bediening was erg goed en gezellig. Eten was zo als gewend erg goed. Is onze favoriete restaurant in R'kerk. Blijven zeker nog terugkomen, want de menukaart is zo uitgebreid dat we nog voldoende keuze hebben.

Uitstekend 2012-05-18 door MichaeldBr

Mountain Spring

na vele malen te zijn geweest wat echt goed was nu lege zaak terwijl je altijd moest reserveren word haast niet bijgevuld,te koud het eten jammer!

Slecht 2012-05-17 door inekevanvliet

Brussels Lof

High Tea op moederdag/eten goeg/service goed. Had wel een klein presentje verwacht voor de moeders. Wel zo leuk op zo'n speciale dag.

Goed 2012-05-14 door nirada

Zefyros

Omdat onze "eigen Griek" in Barendrecht volgeboekt was, onlangs weer eens gaan eten bij Zefyros. Vroeger kwamen we hier altijd tot volle tevredenheid. Het eten is nog wel ok, maar in onze beleving minder goed dan voorheen. En er waren jammer genoeg ook nog wat andere minpuntjes. We moesten erg lang wachten op de bediening en tussen de gangen...

Redelijk 2012-05-06 door mhk

Brussels Lof

Met 5 personen genoten van een heerlijke hightea. Er was voldoende keus in hapjes en theesoorten en een goed evenwicht in zoete en hartige gerechten. Een aanrader

Goed 2012-05-01 door mena

De Theetuin

Aangezien De Theetuin voor jong en oud bedoeld is, kan het zijn dat op zondag tijdens de brunch van 12.00-15.00 uur een hoop kinderen aanwezig zijn. Iedereen is tenslotte jong geweest..........misschien een volgende keer een andere dag uitkiezen of een minder kindvriendelijke locatie uitzoeken??

Goed 2012-04-28 door jackychelsea

Pannenkoekenhuis Oosterpark

Klantvriendelijker is ver te zoeken. Om 15:46 uur wordt er eerst op de klok gekeken of er een bittergarnituur besteld mag worden. Dit is blijkbaar tot 16:00 uur mogelijk. Op onze vraag of het vingerhoedje pinda's aangevuld kan worden berekend men extra €1,-. Bedienend personeel eet uitgebreid in het restaurant om 17:30. Nadat er diverse malen tegen onze...

Slecht 2012-04-23 door Anita1960

De Theetuin

high tea, Volgens mij kunnen ze het beter snack tea noemen, geen gezellig gedekte tafel, thee niet in een potje op tafel, wordt water uit een thermos ingeschonken, lekkere pickwick thee, een stukje wit brood met verlepte sla en niet te vreten stukje zalm en 1 met kaas, zoetigheid niet te vreten (uit de vriezer) 1 gekkenhuis met rennende kinderen, grote...

Slecht 2012-04-22 door discovery

Samurai

Voor het eerst geweest met het gezin, niemand was er over te spreken. Slechte bedienining, ronde 1 van de sushi hadden we na een uur (terwijl je 2 uur mag zitten.) Personeel had ruzie. Personeel snapte er niet veel van qua service. Sushi was wel aardig, niet de kwaliteit die je elders ziet. Sla bakjes met enorm veel mayonaise,...

Slecht 2012-04-21 door melviniii

Golden Rose

De bezorging is zeer slecht. Toen het heel koud was hebben we een menu en een loempia laten bezorgen. Alles was ijskoud, loempia helemaal prut, slap en kapot. We konden alles weggooien. De bezorger kon het adres niet vinden en was op de fiets het was min 15 gr.!!!! Ik heb 2 maal een email naar het restaurant gestuurd met mijn...

Slecht 2012-03-22 door cejonie

Van der Valk (Hotel Ridderkerk)

jeetje hier is niks meer zoals het vroeger was , wat een heerlijke frisse zaak met zeer zeker anders eten dan vroeger de gerechten zijn nu wel smaakvol en de bediening is ook zeer goed te noemen heb hier nu een paar keer na volle tevredenheid gegeten kom hier zeker terug

Goed 2012-03-19 door searchmachine

Brussels Lof

Lekker gegeten bij Brussels Lof! Gezellig restaurant met mooi interieur en heerlijke gerechten op de kaart. Wij komen zeker nog een keertje terug!

Goed 2012-03-18 door RCN

Eethuys de Draeck

Niet voor herhaling vatbaar. Het begon al met wat irritatie omdat de rosé niet lekker was. Ik kreeg niet eens een andere aangeboden en moest er gewoon 2 betalen. Een flinke misser qua klantvriendelijkheid. Het eten was matig, niet alles vers klaargemaakt, sommige gerechten zelfs opgewarmd, bah! En tot slot: Neem nooit het verassingsdessert van De Draeck, veel geld voor...

Matig 2012-03-14 door Linnn

De Wevershoeve

Uitstekend, smaakvol restaurant met betaalbare menu's. Service is perfect, absoluut waar voor je geld. Zelf met amuse van huis zonder extra kosten! Wij gaan snel weer terug!

Uitstekend 2012-03-08 door albertstavorinus

Frank's Tapas Bar

Wat een super gezellig restaurantje!! Je voelt je er meteen thuis!! Het eten is heerlijk (ik vond zelf de sashimi en de dadels met geitenkaas echt een aanrader!), vriendelijk personeel en de gastheer en -vrouw maken de avond compleet!! Na een gezellig personeelsuitje zal ik hier zeker nog vaak te vinden zijn!

Uitstekend 2012-02-28 door Proever74714

Brasserie Down Town

Van de week heerlijk gegeten bij DownTown. We hebben gekozen voor een 3gangenmenu, die we helemaal zelf konden samenstellen met keuze uit alle gerechten van de kaart. Voor 23.50 is dit erg goedkoop. Daarnaast smaakte het eten ook nog eens super!! Bediening was erg spontaan en gezellig, net als de sfeer. Wat een onwijs leuke brasserie! Top!

Uitstekend 2012-02-28 door michel8

Frank's Tapas Bar

Wij hebben hier met Valentijndag gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening, heerlijk gegeten en super verwend met mooi Valentijncadeau. Prijs/kwaliteitverhouding is erg gord. Wij hebben FTB sl aan meerdere mensen aanbevolen en gaan zelf zeker terug!

Uitstekend 2012-02-27 door rayreg

Zefyros

slecht restaurant, bediening is slecht! heel veel wordt vergeten en de bedrijfsleiders is onprofessioneel en kan geen eens normaal praten! gelukkig is het eten wel te doen

Slecht 2012-02-24 door klasss

Bardot

Afgelopen half jaar hier meerdere keren geweest, elke keer weer een super ervaring. De sfeer in het restaurant is geweldig, het eten (enkel ervaring met de tapas) elke keer weer geweldig goed. De bediening is goed, maar zou net een tikje beter kunnen (serieuzer, iets geïnteresseerder, aandacht), dat zou het helemaal afmaken. Aanrader wat mij betreft, en toppertje !

Uitstekend 2012-02-20 door mattrob

Nieuw Lotus

Kom hier regelmatig. Eten is altijd goed, en vriendelijk personeel. Voor mij is dit het beste Chinese resaurant in deze omgeving.

Uitstekend 2012-02-19 door Leo-Sofie

Ridderkerk

Ridderkerk biedt 31 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Ridderkerk? De populaire restaurants in deze maand zijn Hermitage, Brussels Lof en Frank's Tapas Bar.

Video van een restaurant in en om Ridderkerk

Restaurant video van MOOII