Dit zeggen de gasten over restaurants in Rheden

Prinsheerlijk

Locatie is fantastisch en voor ouders met kinderen kun je bijna op geen betere plek zitten. Personeel is ook vriendelijk. Het eten valt echter niet altijd mee. We komen hier gemiddeld een keer per maand, maar het eten wordt er niet beter op. Beperkte kaart, dat is niet zo'n probleem, maar de uitvoering laat wel erg vaak te wensen over....

Redelijk 2012-03-21 door freek jansen

Strijland

Bediening op automatische piloot, moesten direct dessert doorgeven, want er stonden mensen te wachten op onze tafel, schandalig! Matige pannenkoek, deeg niet gaar en beleg niet meegebakken.

Slecht 2012-02-20 door Frits35

De Ruif

Mooie plek en aardige mensen. Eten is niet heel bijzonder maar wel smakelijk. Attente bediening. Prima huiswijn en zeker niet duur.

Goed 2012-02-10 door Rob43434

Bronckhorst

Vrijdag 4 februari 2012 met z'n zessen dachten we een culinair hoogstandje te krijgen. Niets was minder waar. Het eten was redelijk en niets bijzonders maar staat totaal in geen verhouding met de schandalig hoge prijzen. Met name een kaasplankje met 4 ministukjes, geen bijzondere, stukjes kaas met cracker voor € 15,= sloeg alles. Schandalig! Voor ons was dit het laatste bezoek...

Matig 2012-02-07 door renefh1411

China Palace

Op 4 febr. 2012 met 6 personen geweldig lekker en gezellig gegeten. Bediening was attent en vriendelijk. Omdat het een ruim restaurant is zit je er toch lekker rustig en heb je geen last van andere gasten. Wij komen hier meerdere keren per jaar en het is altijd goed.

Goed 2012-02-05 door jmputman

Super gegeten we komen ook vaak weer terug! Dikke 10 alles klopt

Uitstekend 2012-01-28 door merel4

Bistro ( Sandton Hotel Rheden) De Roskam

Heerlijk gegeten in Grand Bistro 1866. Een dre-gangen-menu vanaf €29,50. Super vriendelijke bediening!

Uitstekend 2012-01-22 door marleen4

Paviljoen de Posbank

We zouden hier even lekker gaan drinken en eten om de verjaardag van mijn vrouw te vieren. Boven staan een paar leren stoeltjes, de enige plek in dit gebouw met een mooi uitzicht (sommige architecten sporen niet). Na een half uur kwam eindelijk de bediening. Dit is vaker zo geweest, maar ach je zit er lekker en we hadden de...

Slecht 2012-01-14 door hertje4

De Gouden Muur

Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen, maar echt welkom voelde ik me niet. Ik moest zelf naar de kapstok vragen. De bediening blijft vriendelijk, maar wel wat kortaf. De sfeer in het restaurant maakt veel goed, want er is werk gemaakt van een leuke aankleding. We waren vroeg, dus de enige in het restaurant, maar ik kan me voorstellen dat...

Redelijk 2011-12-30 door roland83

De Ruif

De eerste indruk van het restaurant was goed, prettig druk en gezellig. We hadden een tafel gereserveerd in de serre, hier was het iets rustiger dan in de rest van het restaurant. Het was duidelijk een drukke avond, want het personeel liep flink heen en weer en het was soms moeilijk om aandacht te krijgen van het personeel. Het voorgerecht...

Goed 2011-12-28 door solitaryground

Bronckhorst

Laatst geluncht op de verjaardag van mijn vrouw. Het eten was zoals altijd heerlijk en zag er fantastisch uit! Enige minpuntje vinden wij is dat het eten vaak wel een tikje zout is....

Uitstekend 2011-11-14 door Peer1

De Ruif

Gezellig, sfeervol, vriendelijk, degelijk en heerlijk eten; wat trefwoorden voor de Ruif. Als je nieuwe keuken zoekt ben je hier aan het verkeerde adres, maar als je van lekker "old school" zonder liflafjes houdt, moet je hier zeker een keer eten. De laatste keer hebben we wild gegeten (hazepeper en wild zwijn) echt super!

Goed 2011-11-07 door byjoux

Strijland

De pannenkoeken zijn redelijk. Maar om even lekker rustig te eten moet je hier niet zijn. Als de pannenkoek op is wordt je de tent uit gekeken zodat de tafel vrij is voor de volgende gasten. Er is niets voor de kinderen. Tot onze grote verbazing was er geen poedersuiker, echt belachelijk.

Matig 2011-10-30 door party

Strijland

Op zich redelijke pannekoeken (niet veel meer of minder dan wat je ervan verwacht) maar de tent is wel erg massaal.

Matig 2011-10-29 door HKoldor

De Ruif

De lokatie van het restaurant is mooi, en als je dan op een mooie avond ook nog op het terras kunt eten dan zijn de uitgangspunten voor een geslaagde avond aanwezig.

Redelijk 2011-09-18 door Sjefv

Paviljoen de Posbank

Na me op deze site ingelezen te hebben, besloot ik vandaag de uitdaging aan te gaan. Dat bleek een goede beslissing. Een uniek restaurant op een unieke locatie waar ik graag weer terugkom. Het eten smaakte prima, de bediening was snel en uiterst vriendelijk. Een absolute aanrader!

Goed 2011-09-14 door Deb

Prinsheerlijk

Wat een terras, wat een ligging, wat een drukte, wat een vriendelijke en entousiaste medewerkers. Eten heerlijk, geen poespas, puur en lekker voor goede prijs. Enig voor de kinderen met van alles te spelen, zowel binnen als buiten. Voor herhaling vatbaar!!

Goed 2011-08-23 door Bernarda

Keuken mist verfijning

Matig 2011-08-19 door Proever28324

Prinsheerlijk

Heerlijk terras, we hebben hier genoten van lekker wijntjes en lekker eten!!! leuke bediening, vlot en goedlachs! kinderen hebben lekker op het springkussen gespeeld, zodat wij ook lekker konden bijkletsen.echt een aanrader!

Uitstekend 2011-08-13 door 1989_geniet

Prinsheerlijk

Prima restaurant voor een gezin met jonge kinderen. Kinderen kunnen zich voor en na het eten vermaken in de speelkamer waardoor je weer eens rustig met je partner kunt bijpraten. Vorige week weer een keer geweest: vriendelijke en snelle service, prima pizza en lekker bier. Ideaal als je gewoon eens een avondje makkelijk wilt eten. Prijs/kwaliteit is prima.

Goed 2011-05-28 door SwedishChef

Rheden

Rheden biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Rheden? De populaire restaurants in deze maand zijn Paviljoen de Posbank, Bronckhorst en Prinsheerlijk.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Rheden”

Video van een restaurant in en om Rheden

Restaurant video van Lieve