Chinees (1)
Hollands (3)
IJssalon (1)
Internationaal (3)
Italiaans (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Duiven (14)
Ede (58)
Eerbeek (7)
Meer...38 niet getoond.Rheden
Rheden biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Rheden? De populaire restaurants in deze maand zijn Paviljoen de Posbank, Bronckhorst en Prinsheerlijk.
“Mooiste plekjes van Rheden”
- 1. De Ruif
- 8. Maarten Liet
- 9. De Kaap
- 10. De Gouden Muur
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Rheden
Prinsheerlijk
Locatie is fantastisch en voor ouders met kinderen kun je bijna op geen betere plek zitten. Personeel is ook vriendelijk. Het eten valt echter niet altijd mee. We komen hier gemiddeld een keer per maand, maar het eten wordt er niet beter op. Beperkte kaart, dat is niet zo'n probleem, maar de uitvoering laat wel erg vaak te wensen over....
Redelijk 2012-03-21 door freek jansen
Strijland
Bediening op automatische piloot, moesten direct dessert doorgeven, want er stonden mensen te wachten op onze tafel, schandalig! Matige pannenkoek, deeg niet gaar en beleg niet meegebakken.
Slecht 2012-02-20 door Frits35
De Ruif
Mooie plek en aardige mensen. Eten is niet heel bijzonder maar wel smakelijk. Attente bediening. Prima huiswijn en zeker niet duur.
Goed 2012-02-10 door Rob43434
Bronckhorst
Vrijdag 4 februari 2012 met z'n zessen dachten we een culinair hoogstandje te krijgen. Niets was minder waar. Het eten was redelijk en niets bijzonders maar staat totaal in geen verhouding met de schandalig hoge prijzen. Met name een kaasplankje met 4 ministukjes, geen bijzondere, stukjes kaas met cracker voor € 15,= sloeg alles. Schandalig! Voor ons was dit het laatste bezoek...
Matig 2012-02-07 door renefh1411
China Palace
Op 4 febr. 2012 met 6 personen geweldig lekker en gezellig gegeten. Bediening was attent en vriendelijk. Omdat het een ruim restaurant is zit je er toch lekker rustig en heb je geen last van andere gasten. Wij komen hier meerdere keren per jaar en het is altijd goed.
Goed 2012-02-05 door jmputman