Dit zeggen de gasten over restaurants in Renkum
Grandcafé Oude Post
Prijs-kwaliteit verhouding staat hier zwaar onder druk. Voorgerecht langoustine met structuren van biet is met 1 klein garnaaltje wel erg mager. Vitello Tonnato geserveerd als carpaccio is op zich een grappig idee. Maar het doet echt te kort aan de superieure eenvoud van het oorspronkelijke gerecht. Sla en kaas voegt aan de vitello niets toe, de plakken kalfsvlees zijn te...
Redelijk 2012-05-12 door Adje1
Grandcafé Oude Post
Afgelopen zaterdag bij Oude Post gegeten, Het was heerlijk, de gerechten van uitstekende kwaliteit en mooie smaakcombinaties. Vooral prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ga hier zeker vaker eten!!
Uitstekend 2012-02-20 door lievelise
Mijn vriend
Verrassingsmenu is een echte verrassing voor zowel mond als oog. Prachtig opgemaakte gerechten en lekkerrrr
Uitstekend 2012-02-06 door klashenk
De Heren van Baer
Gezellig gegeten in de Heren van Baer na koude schaatsmiddag. Meteen hartelijke ontvangst met wijn en warme thee. We kregen bij diner extra portie sparerib om tafelgenoten mee te laten proeven van de prima kwaliteit van dit gerecht. Ook andere hoofdgerechten goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom het was lekker. We komen nog eens terug.
Goed 2012-02-06 door klashenk
Grandcafé Oude Post
Vorige week gegeten bij Oude Post, bediening zeer vriendelijk en kundig. Eten was erg goed, vlees top bereid, groenten super op smaak en de spitskool smaakte ook naar spitskool. Al met al een gezellige avond gehad met erg goed eten. Even voor de beteren omliggende restaurants ; Wakker worden !!
Uitstekend 2012-01-23 door lekkerbekje66
Grandcafé Oude Post
Gisteravond voor de 2e keer gegeten bij de "nieuwe" Oude Post. Heerlijk!!! Aanwinst voor Renkum. Enthousiaste bediening. Goed bezet op een donderdag, goed teken.
Uitstekend 2012-01-06 door thw
Grandcafé Oude Post
On-Renkums heerlijk gegeten! Je kunt merken dat de kok bij Oud-Sluis heeft gewerkt: heerlijk eten en dat de familie-binding met dit oude postkantoor er is: ondanks de drukte tijd voor een praatje. Top!
Uitstekend 2012-01-06 door Proever55352
Mijn vriend
Verrassend goed restaurant met een kaart vol nieuwe Chinese gerechten. Vriendelijke bediening die zich makkelijk aanpast aan je wensen. Het eten is vers en kwalitatief zeer goed. Een aanrader om hier Renkum voor te gaan bezoeken.
Uitstekend 2012-01-06 door Esthlin
Grandcafé Oude Post
Op 1ste kerstdag gegeten bij de nieuwe eigenaren van De Oude Post. Het is mooi om te zien dat de broers echte horecamensen zijn. De chef heef gewerkt bij en met Sergio Herman (Oud Sluis en Pure C) en heeft echt uitgepakt op deze avond. Het was absoluut sterwaardig, en het mooie is dat de reguliere menukaart toegankelijk en kwalitatief...
Uitstekend 2011-12-26 door Janneke020
Grandcafé Oude Post
Heel simpel: wij hebben ster-waardig gegeten. We komen zeker terug en hopen dat Renkum en omgeving dit hoge niveau van koken weet te waarderen.
Uitstekend 2011-12-26 door dré1
Grandcafé Oude Post
Blij verrast, sfeervol, prettige atmosfeer en echt lekker eten. Waar voor je geld. Wij hadden het menu en het was echt heerlijk. Geen minpuntje te vinden alleen plussen. Verder niks, gewoon goed. Wij komen terug. Nieuwe eigenaren! Alle slechte recenties zijn van de vorige eigenaar!
Uitstekend 2011-12-03 door Gabriell
Grandcafé Oude Post
Nieuwe eigenaren (kok van PureC, restaurant van Sergio Herman in Cadzand). Uitstekend gegeten, prima prijs/kwaliteit verhouding, goede bediening, mooi nieuw restaurant. Aanrader, wij hebben alweer gereserveerd voor de volgende keer!
Uitstekend 2011-12-03 door PeterProef
Grandcafé Oude Post
Ontzettend goed gegeten gisteren. De borden zijn fantastisch opgemaakt en de smaken zijn voortreffelijk. Alle superlatieven zijn op hun plaats. Complimenten. Ook wij komen zeer zeker terug. Monique
Uitstekend 2011-12-02 door MOOIZbyMo
Grandcafé Oude Post
vanavond gegeten bij de nieuwe eigenaren van de oude post. Super gegeten . De kok heeft gekookt als een sterrenkok . De hele onboedel is verbouwd en vernieuwd. WE KOMEN ZEKER TERUG !!
Uitstekend 2011-12-01 door buurmanenbuurman
De Heren van Baer
Eerste indruk is goed. Leuke sfeer. Maar als het om horeca gaat, verliest dit restaurant alle goodwill:vuil bestek, vuile glazen, geen wijnkaart, geen water! en als grootste afknapper een fantasieloze compilatie als plate service. Jammer. De friet was wel goed; mijn devies, begin een snackbar
Slecht 2011-10-24 door HaraldZeeman
Mijn vriend
Bijzondere gerechten, anders dan de 'gewone' Chinees en erg lekker. Opvallend vond ik de oprechte, vriendelijke bediending. De ober had plezier in zijn werk en straalde dat uit. Dat maak je in Nederland wel eens anders mee. Topper!
Uitstekend 2011-10-19 door Mar4
Mijn vriend
Wat een geweldige ervaring. Zo hebben wij nog nooit Chinees gegeten! Staat alweer in de planning om binnenkort langs te gaan. Hier rijden we voor om!
Uitstekend 2011-10-18 door michaelt
Mijn vriend
De kok maakt van eten kunst en van uit eten gaan een feest! Renkum boft met dit restaurant. Sjoerd en Annemarie
Uitstekend 2011-10-13 door Busser
Mijn vriend
Dineren bij Mijn Vriend was een onvergetelijke ervaring. Het eten is er VERRUKKELIJK, prachtig opgemaakt en geserveerd, en de bediening is buitengewoon vriendelijk en servicegericht. Een ABSOLUTE aanrader!!!!
Uitstekend 2011-09-06 door sbbm
Mijn vriend
Echt een geweldig restaurant! Van buiten een eenvoudig en onopvallend restaurant, maar binnen herbergt het een topkok van de chinese keuken! Geweldig vooral ook vegetarisch! En enorm vriendelijke bediening! Als je van smullen houdt, ga naar MIJN Vriend! Leonard Leutscher
Uitstekend 2011-09-01 door leonard1
Renkum
Renkum biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Internationaal en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Renkum? De populaire restaurants in deze maand zijn Grandcafé Oude Post, De Heren van Baer en Campman.
“De beste Japanners van Renkum”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag