Amerikaans (1)
Frans (2)
Hollands (4)
Internationaal (2)
In de buurt:
Alphen a/d Rijn (1)Alphen aan den Rijn (61)
Benthuizen (1)
Bergambacht (2)
Bergschenhoek (5)
Berkel en Rodenrijs (12)
Bleiswijk (7)
Bodegraven (19)
Boskoop (10)
Capelle aan den IJssel (36)
Gouda (61)
Hoogmade (2)
Kamerik (2)
Meer...37 niet getoond
Reeuwijk
Reeuwijk biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Reeuwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Kaagjesland, Restaurant 't Vaantje en Het Reeuwijkse Hout.
“De beste Japanners van Reeuwijk”
- Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu. - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag
Recente meningen van restaurants in Reeuwijk
Kaagjesland
Een mooie omgebouwde boerderij in een prachtige omgeving. Gastvrouw is 1 van de betere die er in Nederland rond loopt. Ze dringt zich niet op maar weet net dat beetje extra service te brengen waar het in veel restaurant aan schort. Alles met een glimlach en een gemeende. De gerechten waar zeer mooi opgemaakt en opgediend. De ingredienten waren stuk...
Goed 2012-02-03 door Wouter1981
Restaurant 't Vaantje
Hier gisteren voor het eerst gegeten. Het is een mooie locatie & het eten is echt heerlijk! Absoluut een aanrader wat ons betreft!! (En wij hadden wel erg vriendelijke bediening)
Uitstekend 2012-01-21 door zoef
Kaagjesland
Gisteren bij Kaagjesland gegeten. Ik schrijf bijna nooit recensies maar omdat de gastvrouw zo attent was doe ik dat bij deze wel. Alles klopte. Eten was heerlijk, sfeer heel relaxt en de bediening uitstekend. In tegenstelling tot eerdere berichten hieronder vind ik de prijskwaliteit verhouden juist zeer goed. Ik ga hier zeker nog een keer naar toe. O ja de...
Uitstekend 2012-01-19 door pbekink
Het Wapen Van Reeuwijk
Net terug van een 7 gangen kerstdiner. Schandalig dat ze voor een 7 gangen diner wat eindigt in een andre hazes cafe 160 euro voor 2 personen durven te vragen. Amateuristisch koken mag, maar niet in een restaurant en niet voor deze prijs. Voor ons is direct bepaald, wij komen hier nooit meer. De gemiddelde huis-, tuin- en keukenkok weet...
Slecht 2011-12-25 door Carlaxx
De Mandarijn
Hier alleen 2 keer afgehaald. Eerste keer al niet lekker, maar kan gebeuren dus herkansing gegeven, maar nee toch maar niet meer.
Matig 2011-12-25 door Carlaxx