Restaurants in Reeuwijk

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.2
€32,50

Frans
Kaagjesland 60
8.1
€37,50
Gratis en direct bevestigd!

Restaurant 't Vaantje

Het Wapen Van Reeuwijk

Frans
Notaris D'Aumerielaan 17

Reeuwijk

Reeuwijk biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Reeuwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Kaagjesland, Restaurant 't Vaantje en Het Reeuwijkse Hout.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Reeuwijk”

Video van een restaurant in en om Reeuwijk

Restaurant video van Phonsawan

Recente meningen van restaurants in Reeuwijk

Kaagjesland

Een mooie omgebouwde boerderij in een prachtige omgeving. Gastvrouw is 1 van de betere die er in Nederland rond loopt. Ze dringt zich niet op maar weet net dat beetje extra service te brengen waar het in veel restaurant aan schort. Alles met een glimlach en een gemeende. De gerechten waar zeer mooi opgemaakt en opgediend. De ingredienten waren stuk...

Goed 2012-02-03 door Wouter1981

Restaurant 't Vaantje

Hier gisteren voor het eerst gegeten. Het is een mooie locatie & het eten is echt heerlijk! Absoluut een aanrader wat ons betreft!! (En wij hadden wel erg vriendelijke bediening)

Uitstekend 2012-01-21 door zoef

Kaagjesland

Gisteren bij Kaagjesland gegeten. Ik schrijf bijna nooit recensies maar omdat de gastvrouw zo attent was doe ik dat bij deze wel. Alles klopte. Eten was heerlijk, sfeer heel relaxt en de bediening uitstekend. In tegenstelling tot eerdere berichten hieronder vind ik de prijskwaliteit verhouden juist zeer goed. Ik ga hier zeker nog een keer naar toe. O ja de...

Uitstekend 2012-01-19 door pbekink

Het Wapen Van Reeuwijk

Net terug van een 7 gangen kerstdiner. Schandalig dat ze voor een 7 gangen diner wat eindigt in een andre hazes cafe 160 euro voor 2 personen durven te vragen. Amateuristisch koken mag, maar niet in een restaurant en niet voor deze prijs. Voor ons is direct bepaald, wij komen hier nooit meer. De gemiddelde huis-, tuin- en keukenkok weet...

Slecht 2011-12-25 door Carlaxx

De Mandarijn

Hier alleen 2 keer afgehaald. Eerste keer al niet lekker, maar kan gebeuren dus herkansing gegeven, maar nee toch maar niet meer.

Matig 2011-12-25 door Carlaxx