Nieuwe recensies in Purmerend

Grieks Restaurant & Tapasbar KRITI

19 mei 2013

De score stond er volgens mij niet bij;
Met familie uit Amerika naar Kriti gegaan. Het was zoals altijd heerlijk. Super gezellig en gastvrij. Top restaurant. Dit is en blijft een topper

Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Grieks Restaurant & Tapasbar KRITI

19 mei 2013

Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Tabasco

17 mei 2013

Wij eten hier vaker, en het bevalt ons al jaren.
Lekker ongedwongen, alles kan en bijna alles mag. Niet duur en prima vlees. Voor ons het restaurant van Purmerend!!

Gegeten op: 3 mei 2013.
Hypotheker
Hypotheker

Effe Anders

12 mei 2013

Heerlijk restaurant met zalig terras.
Wij komen al jaren bij dit zeer goede restaurant, met de perfecte gastheer Simon.
Je voelt je hier thuis en het eten is voortreffelijk.
Vooral de proeverij vooraf is een echte aanrader.
De ribeye is ook heerlijk eigenlijk alles is heerlijk.
Het personeel is heel vriendelijk en niks is teveel.
Gewoon doen je krijgt geen spijt

Gegeten op: 5 mei 2013.
willemlydiaklein
willemlydia...

Mr Miyagi's Sushi Bar

11 mei 2013

Ik heb hier vaak eten afgehaald. Is erg lekker vooral de zalm is zacht en vers. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eten erg goed is hier. De bediening is traag en niet enthousiast. De locatie om te eten is ook niet echt gezellig en de stoeltjes zitten niet lekker. Je zit ook een beetje krap op elkaar. De laatste keer dat ik er at had ik iets besteld wat ik niet zo lekker vond. Ik had daar een stukje van laten liggen en kreeg een reactie dat ik de volgende keer moest betalen als ik dat weer deed.De dame deed dit hard op en iedereen keek naar me. Ik heb daar ook iets over gezegd tegen de eigenaar. Ik begrijp dat eten weggooien verspilling is maar als je 1 stukje laat liggen omdat je het niet lekker vind zou dit moeten kunnen. Ze boden ook excuus hierover aan. Het eten is verder super!

Gegeten op: 16 april 2013.

Café Aad de Wolf

6 mei 2013

even lekker een terrasje gepakt en daarna toen het te fris werd naar binnen verkast . ze hebben een uitgebreide bierkaart voor de liefhebber . buiten wat lekkere bitterballen en een soepje genomen en binnen de gyros geprobeerd , prima te eten allemaal , maar geen superkwaliteit . interieur sterk verouderd , er stond een hele irritante airco of iets dergelijks te ratelen , waardoor je de radio amper kon horen . alles was net ff te smoezelig . best ok voor zo'n luie afsluiter van de zondag middag , maar een etentje zal ik hier niet plannen .

Gegeten op: 5 mei 2013.
Topproever

Effe Anders

6 mei 2013

zoals altijd weer heerlijk gegeten en de bediening was weer keurig netjes . het blijft een restaurant op niveau maar voor betaalbare prijzen . vooral de zeewolf met asperges scoorde veel punten . zeker een aanrader !

Gegeten op: 1 mei 2013.
Topproever

Ristorante Divino

2 mei 2013

Zojuist terug van een etentje bij Divino. Over de kwaliteit van het eten nietsdan goeds, het was echt verrukkelijk. Verder liet het toch wel wat te wensen over. We hadden een tafel rechts achter en door de ramen achterin keken we op een enorme berg met rommel en koninginnedag spullen, waardoor je het idee kreeg in een schuur te zitten. Gereserveerd voor half 7 en pas om 8 uur het voorgerecht en om kwart voor 10 echt geen moed meer om nog maals zo lang op een dessert te wachten, dus koffie bestelt en ook dat duurde zeer lang. Zelfs betalen ging niet vlot en voor de jassen moesten we weer iemand vragen. Met de kritiek over kou in het restaurant was wel iets gedaan, het was er 24,5 graden, niet echt prettig. Ik wacht even af om nog eens te gaan, wel jammer want het eten was erg goed.

Gegeten op: 2 mei 2013.
oostervink
oostervink

La Cubanita

30 april 2013

Gelukkig had ik gereserveerd, de zaak zat op een dinsdag avond helemaal vol. Fijne sfeer, hele prettige bediening. Onbeperkt tappas die bijna allemaal super smaakten. Zeer de moeite waard, we hebben heerlijk gegeten. Had al een keer in Zaandam gegeten, zelfde gezellige sfeer!

Gegeten op: 23 april 2013.
Yonny
Yonny
Proever

LemonLeaf

28 april 2013

Makkelijk (gratis) vlakbij parkeren. Sfeervol restaurant met bijzonder groene kleuren. Nette tafels en alles zag er keurig en schoon uit. Goede opstelling van de tafels zodat je voldoende ruimte en privacy hebt. De kaart biedt voldoende keuze en op verzoek zijn gerechten naar pittigheid aan te passen. De gerechten zijn rijk gevuld met Thaise ingredienten daar hebben ze niet op bezuinigd, dat zie je niet vaak in Thaise restaurants. Het is duidelijk dat aan de ingredienten extra aandacht is besteed, het vlees is mals zacht en er zit veel Thaise groente in die je niet makkelijk (lees: niet goedkoop) in Nederland kunt kopen. Het personeel is vriendelijk en spontaan, en door al het Thaise personeel, de Thaise muziek en kunst aan de muur en Boeddhabeelden denk je dat je even in Thailand bent. Hier kom ik vaker terug.

Gegeten op: 28 april 2013.
EtienneAmsterdam
EtienneAmst...