Purmerend

Purmerend biedt 51 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Hollands en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Purmerend? De populaire restaurants in deze maand zijn Gachita, Effe Anders en Mr Miyagi's Sushi Bar.

Video van een restaurant in en om Purmerend

Restaurant video van Selamat Makan

Recente meningen van restaurants in Purmerend

Grieks Restaurant & Tapasbar KRITI

Als je gezellig en goed wilt eten op z'n grieks dan moet je echt naar Kriti. Errol weet zijn gasten altijd een welkom gevoel te geven. De gezellige koks die je "live " kan zien ook trouwesn ;-) Alles is smaakvol, niet alleen het eten maar ook de entourage: boven is pas verbouwd en dat ziet er geweldig uit! Ik...

Uitstekend 2012-02-03 door annedonc

Grieks Restaurant & Tapasbar KRITI

Beste Griek van de streek 11

Uitstekend 2012-01-30 door yorgos18

De Drie Zwanen

Het heeft een andere eigenaar, die weten niet hoe horeca werkt, blaft personeel in aanwezigheid van klanten af! Kwaliteit van eten is zeker niet meer wat het voorheen was! Geen aanrader!

Slecht 2012-01-22 door vro

Eetcafé Jo & Co

Mijn favoriete tentje voor een eenvoudige maar altijd lekkere hap. Leuk ingericht, vriendelijke bediening en leuke sfeer. wat wil je nog meer?

Uitstekend 2012-01-18 door mandyj

Victoria Garden

De gevel heeft het karakter van een doorsnee winkelcentrum chinees.Toen wij voor de eerste keer naar binnen gingen viel de mond wagenwijd open, een rendevouz met de wondere wereld van China. Het menu bevat bijzondere gerechten en het verrassings menu is echt een topper. Alle gerechten zijn een lust voor het oog en de tong. Een feestje voor je smaakzin....

Uitstekend 2012-01-16 door Paaj