Dit zeggen de gasten over restaurants in Poeldijk

Restaurant Vrienden

Lekkere Westlandse porties, aardige mensen en vlotte bediening. Wisselende kaart met de seizoenen.

Goed 2012-01-17 door loekrondel

Kanton Paleis

Ik ga er vanavond eten met 16 personen en laat eerlijk weten wat we er van vonden! Tot nu toe vind ik het personeel erg vriendelijk en service gericht, de ruimte niet te massaal, nu het eten nog ;-)

Goed 2011-11-12 door SylviadeW

Elzenhagen

altijd heerlijk eten.ook de high tea is een aanrader!

Uitstekend 2011-10-03 door liek79

Kanton Paleis

voor de eerste keer gaan eten, eten en drank(frisdrank,bier en wijn) voor een wel zeer aantrekkelijke prijs van nog geen 30 euro p.p in het weekend, het was goed en erg lekker, ik vind get n aanrader!

Goed 2011-09-26 door angel-eye

Elzenhagen

Vorige week hier gegeten. Nette bediening en lekker eten. Je moet wel duidelijk aangeven hoe je je vlees gebakken wilt hebben want als ik om me heen keek was het meeste rauw. Goede grote glazen wijn. Toetjes kunnen misschien meer up to date.

Goed 2011-08-18 door Mireille1985

Kanton Paleis

Dit restaurant is niet goed. Het is heel betaalbaar, maar met rauwe vlees en kip in gescheiden bakken vlak bij elkaar met maar één schepvork gaat er toch iets mis. De vis is oud en ruikt ook zo, hoe koud je hem ook houdt....kortom...eens maar nooit weer. Concept is leuk bedacht maar vraagt er ook om zo goedkoop mogelijk in...

Slecht 2011-06-10 door geert_

Elzenhagen

Vorige week hier heerlijk gegeten. Goede ontvangst en vrolijkheid alom. De sfeer was erg gezellig mede door de kerst-aankleding. Gegeten van de wildkaart en zeer verrast door de gerechten. Proeverij van voorgerechtjes was heerlijk en de uitleg was goed. Prima wijn en de hoofdgerechten waren ook goed. Wij komen hier zeker terug!!

Goed 2010-12-16 door Jean-Jean

Kanton Paleis

In 2010 verbouwd en is nu een wok/grill/buffet geworden. Eten is lekker en niet duur

Goed 2010-09-12 door judith1974

Restaurant Vrienden

Gisteren (2e kerstdag) hebben wij bij Vrienden genoten van het kerstbuffet. Het eten was verrukkelijk, het personeel erg vriendelijk en de prijs alleszins redelijk. Wij gaan hier zeker nog vaker eten!

Uitstekend 2009-12-27 door pbarendse

Elzenhagen

Vanavond hier gegeten. Sfeer uitermate plezierig en een goede keuken. Aanrader!

Uitstekend 2009-09-27 door weid1374

Elzenhagen

Uitstekend restaurant. Zeker qua prijs/kwaliteitverhouding. Gezellig bedienend personeel. De indruk dat een en ander naar een hogerpeil is gebracht, zoals tafelaankleding, achtergronds muziek Recent gedineerd en in volle tevredenheid naar huis

Uitstekend 2008-11-17 door Proever73974

Kanton Paleis

Goede keuken, gezellig interieur en erg vriendelijke bediening. Prijs kwaliteitverhouding erg goed. We komen hier een paar keer per jaar en als er wat overblijft vinden ze het heel leuk om het voor ons in te pakken.

Uitstekend 2005-03-11 door Proever1710

Kanton Paleis

Zoals we van plan waren, zijn we er weer geweest. Nu hadden we de tijd en die hebben we ook gekregen. Een heerlijke rijsttafel. Heel smakelijk, goed verzorgd. Een aanrader

Goed 2004-03-04 door Proever7568

Kanton Paleis

Ik heb hier 30 januari samen met een vriendin heerlijk gegeten. We hadden een menu en het was echt prima verzorgd. Ook de bediening was heel goed. Doordat we nog naar een voorstelling moesten, hadden we beter iets eenvoudigers kunnen bestellen, we kwamen nu in tijdnood (eigen schuld). De bediening putte zich uit in verontschuldigingen toen we het uitlegden...

Goed 2004-02-03 door Proever7568

Poeldijk

Poeldijk biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Poeldijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Kanton Paleis, Elzenhagen en De Ster.

refresh Top 10

“Mooiste plekjes van Poeldijk”

1. 1. Blue Sky
  2. 2. Elzenhagen
  3. 3. Kanton Paleis
  4. 4. De Ster
  5. 5. Restaurant Vrienden
  6. 6. Cafe de Luifel

Video van een restaurant in en om Poeldijk

Restaurant video van Elkaar