Chinees (1)
Hollands (2)
Internationaal (3)
Italiaans (1)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Benthuizen (1)Bergschenhoek (5)
Berkel en Rodenrijs (12)
Bleiswijk (7)
Capelle aan den IJssel (36)
Delfgauw (2)
Schiedam (65)
Schipluiden (7)
Meer...7 niet getoond
Pijnacker
Pijnacker biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Pijnacker? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Witte Huis, La Mamma en de Soete Suikerbol.
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen
Recente meningen van restaurants in Pijnacker
de Soete Suikerbol
Afgelopen zondag met de hele familie (6 personen) gegeten bij de Soete Suikerbol omdat we iets te vieren hadden. Telefonisch reserveren werd correct afgehandeld. Bij aankomst (19.30 uur) bleken wij de laatste tafel te zijn. Nadat we hadden besteld (we moesten zelf om de menukaart vragen) merkten we al dat men druk bezig was de zaak op te ruimen (en...
Slecht 2012-01-31 door Schalkwijk
Het Witte Huis
Afgelopen week gegeten. Ontvangst en bediening goed. Helaas werden de hoofdgerechten geserveerd, alvorens de voorgerechten aangeboden werden. Na excuses kwamen redelijk snel de voorgerechten. De grote vraag die in een dergelijk geval ontstaat is, worden de uitgestelde hoofdgerechten opnieuw gemaakt of krijg je de oorspronkelijke gerechten opgewarmd opgediend. De hoofdgerechten werden opgediend met de opmerking dat de borden heet zijn. De saté van mijn...
Redelijk 2012-01-01 door VanTol
Het Witte Huis
Lekker gegeten al 2x. Betaalbaar en gezellige frisse sfeer.
Goed 2011-12-27 door marjolein41
La Mamma
Een prima Italiaan met een nieuw verbeterd menu en een uitstekende kook. Pizza's, pasta's, vis en vlees alles is aan te raden. Kom in het weekend en je vis is vers. leuke, jonge en leergierige personeelsleden die goed worden begeleid Het menu hebben wij verschillende keren gegeten en deze was elke meer anders en lekker.
Uitstekend 2011-11-15 door Familiemeer
Het Witte Huis
Wij hebben hier meerdere malen gegeten en hebben elke keer genoten! De sfeer in het pand is altijd prettig en het draait om het echte gastheer (en -vrouw)schap. Dieetwensen worden geanticipeerd na eerste bezoek; erg prettig als je weinig mag / kan eten. De wijn-spijs avond was op en top genieten. Een dikke tien waard volgens twee vakmensen.
Uitstekend 2011-10-08 door Martine_Rikkert