Biologisch (1)
Bedum (3)
Briltil (1)
Buitenpost (4)
Den Ham (3)
Dokkumer Nieuwe Zijlen (1)
Eelderwolde (2)
Houwerzijl (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Pieterburen
Sorteren op:
Pieterburen
Pieterburen biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Biologisch en Pizzeria.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Pieterburen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurantschip 't Appeltje, Waddengenot en Willibrords Eettuin.
“De lekkerste Thaise restaurants van Pieterburen”
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Pieterburen
Waddengenot
Afgelopen weekend hebben we gegeten in restaurant Waddengenot. Heerlijk gegeten, zowel met vlees als vis heeft het ons goed gesmaakt. Gezellig ingericht restaurant en vriendelijk personeel. Fijne gerechten voor een vriendelijke prijs.
Goed 2012-05-14 door karelvanburen
Waddengenot
Echt bijzonder en gezellig. Zondag 7 mei gegeten bij Restaurant Waddengenot en overnacht bij hotel Waddenweelde van de zelfde eigenaar. Ik zie slechte recensies op deze site over het hotel, maar snap het niet. Wat een gezellige drukte daar en ik kan niet anders zeggen dan dat het eten heerlijk was met zeer attente vriendelijke bediening. Als voorgerecht huis gerookte koud...
Uitstekend 2012-05-11 door qrst
Waddengenot
Voor de kinderen een speelplaats: ballenbak vol modder, springkussen nat. Het eten duurde lang, bestelling was verkeerd gemaakt en er zat een gebakken vlieg in,bij melding werd alleen gezegd dat dit doorgegeven werd!
Slecht 2012-05-01 door margoogeltje
Restaurantschip 't Appeltje
Hoog culinair niveau, idyllische plek, niet duur.
Uitstekend 2012-01-13 door dickd
Restaurantschip 't Appeltje
Verrukkelijk gegeten en de sfeer is heel leuk!
Uitstekend 2011-12-29 door C_Schuijt