Pieterburen

Pieterburen biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Biologisch en Pizzeria.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Pieterburen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurantschip 't Appeltje, Waddengenot en Willibrords Eettuin.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Pieterburen”

Video van een restaurant in en om Pieterburen

Restaurant video van Kushi-Tei

Recente meningen van restaurants in Pieterburen

Waddengenot

Afgelopen weekend hebben we gegeten in restaurant Waddengenot. Heerlijk gegeten, zowel met vlees als vis heeft het ons goed gesmaakt. Gezellig ingericht restaurant en vriendelijk personeel. Fijne gerechten voor een vriendelijke prijs.

Goed 2012-05-14 door karelvanburen

Waddengenot

Echt bijzonder en gezellig. Zondag 7 mei gegeten bij Restaurant Waddengenot en overnacht bij hotel Waddenweelde van de zelfde eigenaar. Ik zie slechte recensies op deze site over het hotel, maar snap het niet. Wat een gezellige drukte daar en ik kan niet anders zeggen dan dat het eten heerlijk was met zeer attente vriendelijke bediening. Als voorgerecht huis gerookte koud...

Uitstekend 2012-05-11 door qrst

Waddengenot

Voor de kinderen een speelplaats: ballenbak vol modder, springkussen nat. Het eten duurde lang, bestelling was verkeerd gemaakt en er zat een gebakken vlieg in,bij melding werd alleen gezegd dat dit doorgegeven werd!

Slecht 2012-05-01 door margoogeltje

Restaurantschip 't Appeltje

Hoog culinair niveau, idyllische plek, niet duur.

Uitstekend 2012-01-13 door dickd

Restaurantschip 't Appeltje

Verrukkelijk gegeten en de sfeer is heel leuk!

Uitstekend 2011-12-29 door C_Schuijt