Eetcafé (1)
Haren (17)
Meer...40 niet getoond.Restaurants in Peize
Sorteren op:
Peize
Peize biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Europees en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Peize? De populaire restaurants in deze maand zijn Pizzeria Da Fausto, De Peizer Hopbel en Café Boonstra.
- Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Peize
Café Boonstra
Afgelopen zondag weer heerlijk gegeten, altijd uitstekend! De nieuwe kaart is super. Grote aanrader, zeker met kinderen.
Uitstekend 2012-03-08 door MarkFr
De Peizer Hopbel
Na een drukke en gezellige dag in Groningen, neergestreken in Peize. Blij verrast door de mooie locatie. Een oude boerderij uit 1700 (???) monumentaal pand. Heel leuk ingericht. Het personeel is correct en vriendelijk. De eigenaar altijd in voor een praatje. Men begrijpt hier het principe 'simpel eten'. Gewoon lekkere productien met weinig toevoegingen. Orgineel? Nee maar gewoon lekker. Top...
Uitstekend 2011-10-04 door schelp
De Peizer Hopbel
Ik vind de recente meningen op deze pagina een wat vertekend beeld geven. Op zich redelijk eten, maar niets bijzonders. In het voorgerecht met geitenkaas konden wij niet echt geitenkaas ontdekken en de chocoladetaart bij mijn dessert was bijzonder droog. Daarnaast leek de bediening weinig aandacht meer voor ons te hebben toen wij - als enigen - er na...
Redelijk 2011-09-14 door hessel
De Peizer Hopbel
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We aten heerlijk (incl. Limousin vlees) voor hele schappelijke prijzen. Zonnis terras en vriendelijke bediening. En een hele enthousiaste uitbater! Als we weer in de buurt zijn gaan we er zeker weer eten.
Uitstekend 2011-09-06 door maartje
De Peizer Hopbel
Het eerste wat opvalt is hoe mooi het is. Van buiten een oude boerderij maar binnen niets oubolligs. Veel licht, frisse kleuren, mooie meubels, stoelen die lekker zitten. De ruimte is hoog maar niet gehorig, het is er goed zitten. Je kunt er a la carte eten door gewoon een hoofd of voorgerecht te kiezen maar de meeste mensen zullen kiezen...
Goed 2011-07-15 door EdmondV