Restaurants in Overveen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

9.1
€46,-
Gratis en direct bevestigd!

Frans

Bloemendaalseweg 271

Zoen aan Zee

Zeeweg 62

Overveen

Overveen biedt 15 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Overveen? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Brouwerskolkje, De Bokkedoorns en Loetje Overveen.

Video van een restaurant in en om Overveen

Restaurant video van Del Mondo

Recente meningen van restaurants in Overveen

Cafe Restaurant Parnassia

Eigenlijk zijn alleen het uitzicht vanaf het terras (je kijkt uit op de zee) en de toiletruimte (mooi uitzicht op de duinen) met spiegelwand en mooie RVS wasbakken en goed werkende handdrogers in orde. Verder is alles aan Parnassia slecht. Het systeem betalen voor toilet en dat bonnetje wordt vervolgens van de rekening afgetrokken, is niet superhandig. De meeste mensen...

Slecht 2012-02-03 door Mjammie

't Brouwerskolkje

18 januari 2012 met z,n tweeen hier gegeten. Wij kregen een vijfgangen menu , dat je nog met een drietal gerechten kon uitbreiden. Wij kozen er beide voor om het bij de vijf gerechten te laten. Het is een aanvullende programma waarbij je smaakpupillen voortdurende worden geprikkeld. De amuses vooraf werden geserveerd door Moshik Roth zelf ,,,mooie verfijnde hapjes en...

Uitstekend 2012-01-28 door SasjeB

De Bokkedoorns

Ontspannen zondag middag lunch..... Wat een gerechten en wat een vakmanschap! Alleen het interieur mag wel een keer op de schop. Peter Bruins blijft de vriendelijkste Maitre die ik ken.

Uitstekend 2012-01-23 door Dennis P

Loetje Overveen

Vandaag geborreld in Loetje met 3 kinderen. Het was helemaal vol maar desondanks top service. Er werd meteen een leuke tafel geregeld. Bestellingen kwamen zeer snel door en de wijn smaakte heerlijk. Een aanrader om de zondagmiddag door te brengen! Ook de kinderen vermaakten zich helemaal.

Uitstekend 2012-01-22 door Proever55915

't Brouwerskolkje

Het kost wat om er te eten maar het is elke Euro waard. Een ontspanne sfeer met geheel onverwachte gerechten. Allemaal plaatjes waarvan je de smaak, de kleuren en de geuren lang zult onthouden.

Uitstekend 2012-01-12 door macfrank