Oudewater

Oudewater biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Oudewater? De populaire restaurants in deze maand zijn De Rendezvous Bontekoe, Joia en Eetcafé Lumiere.

Video van een restaurant in en om Oudewater

Restaurant video van Moskou

Recente meningen van restaurants in Oudewater

De Rendezvous Bontekoe

Tja. Qua inrichting jeukten mijn handen (die bééldjes in de wc!!!), maar het eten was er echt heel erg verrukkelijk! Erg leuk om verschillende kleine gerechtjes te kiezen. Ze waren stuk voor stuk een lust voor het oog en smaakten ook nog eens fantastisch!

Uitstekend 2012-05-11 door TillyS

Joia

Bij het eerste rondje drinken twee glazen over de rug van ons gezelschap. Daar hebben we niks voor gehad, koffie van de zaak had er volgens ons wel vanaf gekund. Bij vertrek niemand te bekennen behalve een te jonge jongen die nadat we de jassen zelf hadden gevonden en aangetrokken vroeg of het lukte en vervolgens zei:'de groetjes'. Dat allemaal...

Matig 2012-03-13 door Belletje20

Eetcafé Lumiere

Leuke sfeervolle zaak, goede en vriendelijke bediening, een zeer redelijke prijzen

Goed 2012-01-15 door jeroenthehague

De Rendezvous Bontekoe

Afgelopen vrijdag met mijn ouders bij de Bonte Koe gegeten. We hadden niet al teveel tijd maar de eigenaresse raadde ons aan om voor het 4 gangen tapasmenu te gaan. 1 voorgerecht, 2 hoofdgerechten en een nagerecht. Ik had als voorgerecht een heerlijke mosterdsoep, hoofdgerechten Picata en de gesneden rundersteak en als nagerecht de Tiramisu. Ik heb heerlijk gegeten. Porties...

Uitstekend 2012-01-01 door marcel2

Joia

Met een groot gezelschap aldaar heerlijk "wild "gegeten. De kok heeft blijkbaar goede relaties met de plaatselijke jagers. Haas , konijn, fazant, hert, het was allemaal van topkwaliteit! Later bleek de beste man ook nog een bevoorrecht wijnkenner te zijn. Vandaar dat de wijn/spijs combinatie zo voortreffelijk was. Wij gaan hier zeker terugkomen.

Uitstekend 2011-12-01 door Proever48954