Hollands (1)
Easterwierrum (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Oudemirdum
Sorteren op:
Oudemirdum
Oudemirdum biedt 2 restaurants.
“Lekkerste pizza van Oudemirdum”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Oudemirdum
Boschlust
2 dgn/nachten verbleven. Zeer goed naar ons zin gehad. Verwacht geen poespas maar Friese nuchterheid, gezellig, flinke en lekkere happen met verassende voorgerechten en dito desserts. Goed eten tegen een eerlijke prijs (25 euro 3 uitstekende gangen) en/of 19 euro voor het weekmenu. Lekkere wijn en lekkere bieren o.a. Leffe dubbel van de tap!!! (รก 2,90). In de buurt kan...
Goed 2012-02-12 door Eerlijkiseerlijk
Boschlust
goed, eerlijk eten. Vlotte, vriendelijke bediening en prima keuken waar vers gekookt wordt
Goed 2011-09-05 door Proever23494
Boschlust
Degelijk restaurant waar je gewoon goed Hollands kunt eten. Niets mis mee. Prijs/kwaliteit was ook dik in orde. De inrichting binnen zag er oubollig uit, maar het terras was okay.
Redelijk 2011-07-11 door herbeer
De Brink
Wij hebben er op een woensdagavond gegeten. Het was er rustig maar het eten was wel goed. De garnituur vonden we alleen niet echt passen bij ons gerecht; bloemkool bij mosselen en slibtongetjes. Bediening was vriendelijk.
Goed 2011-06-16 door ImkeV
Boschlust
Op zaterdag 17 oktober aten we hier met vier personen. We hadden het laatste tafeltje; de zaak zat al vrijwel vol. We bestelden een glas rode huiswijn, die zeer smakelijk was, en niet te koud werd geserveerd. Asl hoofdgerecht kozen we voor een sukadelapje en de varkenshaas. Buiten de kaart om was er wild, waar ik voor ging. Alle gerechten...
Goed 2010-10-23 door Pecaro