Dit zeggen de gasten over restaurants in Oude Wetering
Eten & drinken Bij Onz
Heerlijk eten met een mooi uitzicht over de haven!!
Goed 2012-02-07 door arlovdmeer
Eten & drinken Bij Onz
Erg gezellig restaurant. 's Winters kun je er heerlijk eten bij de openhaard en 's zomers gezellig borrelen op het loungeterras met uitzicht op het Brasemermeer. Helaas is het in de winter vaak erg rustig omdat mensen het niet weten te vinden. Heel erg zonde! Je kunt er namelijk heerlijk eten en wordt altijd met open armen ontvangen. Zoals al eerder...
Uitstekend 2012-02-07 door MissyCa
Eten & drinken Bij Onz
Ik kom vaak bij Restaurant Bij Onz, om een lekker borreltje aan de bar te doen, maar ook om af en toe om een hapje te eten. De jonge eigenaren zijn gezellige mensen die het je graag naar je zin willen maken. Zo kun je dan ook eigenlijk alles wel krijgen qua eten, het is maar waar je trek in...
Goed 2012-02-07 door janinew
De Gekroonde Brasem
Erg goed gegeten, de bavette is een echte aanrader. Goed verzorgd restaurant, goede sfeer en goede bediening! Kom ik zeker nog een keer terug!
Uitstekend 2012-01-23 door missmargie
De Gekroonde Brasem
Sinds tijden niet zo lekker gegeten! Vriendelijke bediening . St Jacobs schelp voor was heerlijk en het zeer speciale vleesgerecht bavette wat ze hier maken is echt aan te raden het is botermals en zo lekker!. Het toetje was een speciaal vervaardigd flensje heerlijk!! ik raad iedereen aan hier te gaan eten.
Uitstekend 2012-01-20 door JokeILIAS
De Gekroonde Brasem
Heerlijk gegeten in de Gekroonde Brasem, echt een aanrader. Sfeervol, goede bediening en een uitstekende keuken. We komen zeker terug voor de Bavette.
Uitstekend 2012-01-20 door leonie2
Eten & drinken Bij Onz
Prima restaurant. Gezellig ingericht met openhaard en uitzicht op de haven. Zomers kun je heerlijk buiten vertoeven op het lounge terras. Als vegetariër ook keuze en anders kun je tijdens je telefonische reservering een verzoekje indienen voor een vegetarisch gerecht. Dat heb ik ook gedaan en het smaakte voortreffelijk (geen standaard geitenkaassalade of pasta met groente). Prima kok en leuke bediening! De...
Uitstekend 2012-01-12 door MissyMu
Eten & drinken Bij Onz
Wij eten daar regelmatig en altijd lekker. Zeker als je de kok zijn gang laat gaan. Verder is het een heel gezellig restaurant met openhaard. Vrolijke goede bediening. Alleen die boten zouden in de winter beter geplaats moeten worden door de havenmeesters.
Uitstekend 2012-01-03 door gerda2
Eten & drinken Bij Onz
Ik heb hier einde van het afgelopen jaar gegeten en vond het uitmuntend. De sfeer, ambiance was perfect. De jassen werden netjes aangepakt, Ik was met mijn gezelschap op aanraden van de bediening aan een romantisch tafeltje bij de openhaard begeleid. We hebben ons op aanraden van de chef die zelf naar tafel kwam laten verrassen met een 4 gangen...
Uitstekend 2012-01-02 door JvS
De Gekroonde Brasem
Op 11 juli hier heerlijk gegeten. Met 2 kinderen welke heerlijk konden spelen in de speeltuin aan het water. Zelf heerlijk buiten gezeten en genoten van onder andere Bavette. Dit is de specialiteit van dit restaurant en dit moet je echt geproefd hebben! We komen hier snel weer terug.
Uitstekend 2011-07-16 door 46920
De Gekroonde Brasem
Gezellig aan het Braasemermeer gelegen grand café. Heerlijk, betaalbaar eten en snelle, vriendelijke bediening. Terras aan het meer aanwezig.
Uitstekend 2005-01-29 door Proever29043
Oude Wetering
Oude Wetering biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Bistro.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oude Wetering? De populaire restaurants in deze maand zijn De Gekroonde Brasem, Eten & drinken Bij Onz en La Reine.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.