Oud Alblas

Oud Alblas biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Oud Alblas”

Video van een restaurant in en om Oud Alblas

Restaurant video van Kushi-Tei

Recente meningen van restaurants in Oud Alblas

Restaurant Café De Krom

Zojuist gelunched in Cafe de Krom aan de Alblas. Het eten was matig, brood veel te hard gebakken bij zowel de club-sandwich als toast-annanas e.d. Het meest vervelende was dat er zowel in het Cafe als in de party-tent door zeer veel gasten gerookt werd. Ondanks rookverbod in de horeca en de opmerkingen die ik er over gemaakt heb...

Matig 2011-09-07 door marjaheuvel

De Kat in de Wilg

de gereserveerde tafel was al vergeven. terwijl we prima op tijd waren. Het personeel is niet inhoudelijk op de hoogte van de gerechten. Ze hebben werkelijk geen idee wat ze serveren. Het voorgerecht (gamba's) was koud toen het geserveerd werd. het geserveerde brood was oud en werkelijk niet te eten. De bestelde rode wijn werd geleverd met voetenbad. Toen ik...

Slecht 2011-06-02 door stefk

Restaurant Café De Krom

we hebben hier uitstekend gegeten met 3 personen in het restaurant, bediening heel goed,1persoon nam het aspergemenu. was geweldig!!! 2 andere gerechten waren ook heerlijk. Zeker een aanrader, gaan hier zeker naar terug.

Uitstekend 2011-05-18 door lwildeman

Restaurant Café De Krom

Het eten is erg goed, bediening vriendelijk en vlot. Restaurant zelf is erg sfeervol. Prima dus,voor herhaling vatbaar. Ook leuk is de live muziek die er regelmatig is.

Goed 2010-11-22 door nelsprong

De Kat in de Wilg

Het terras buiten ziet er gezellig uit, maar dat is dan ook het enige wat positief is aan De Kat in de Wilg. De bediening is langzaam en niet klantvriendelijk. Men weigerde ons te geven waar we om vroegen: een koffie verkeerd kostte teveel moeite om klaar te maken. Uiteindelijk kregen we onze koffie wel, maar dan koud.

Matig 2010-09-11 door 0506