Dit zeggen de gasten over restaurants in Oud Ade
Restaurant Sevens!
Hier zaterdag 7 april met vrienden gegeten. Menu Seventh Heaven incl prosecco en wijn. Wij waren hier niet vanwege de restaurantweek, maar vanwege die week was het wel iets drukker waardoor de tijd op het laatst wel wat langer werd door de drukte. Maar doordat we met ons achten waren kwam we de tijd wel door :-) Heerlijk gegeten met lekkere wijnen....
Goed 2012-04-23 door Carlaxx
Restaurant Sevens!
Eerste prijs Zuid-Holland restaurant week. Verwachtingen waren hooggespannen. Het was wel een eindje rijden met de auto, maar het uitzicht vanuit het restaurant over de polders trok me ook. En we zouden genieten van het menu wat de eerste prijs had gewonnen. We kwamen aan in de Meerhoeve, waar het restaurant Sevens in is gehuisvest. Aller vriendelijkst werden we welkom geheten. Mijn...
Matig 2012-04-09 door Alexa_Lippe
Restaurant Sevens!
Wij zijn hier geweest met kerst, op 2e kerstdag! Wat een super goed restaurant! Alles klopte de smaken, de wijnkeuze van de chef! De chef kwam zelfs een paar keer zijn eigen gerechten brengen! Super ervaring! De bediening was top, het eten met kerst was super! Daarom zijn we nog een keer in januari 2012 terug gegaan voor de 2=1...
Uitstekend 2012-02-02 door Francaaatje
Restaurant Sevens!
Ik ben wezen eten tijdens de 2=1 actie in januari. Een erg mooi menu voor een nog mooiere prijs. Leuke gerechten en lekkere bijpassende wijnen. Vooral de runderlende ben ik erg over te spreken, zeer mals en sappig zoals ik t graag heb. Chapeu heren en dames, ik kom graag weer
Uitstekend 2012-01-31 door HerrKropp
Restaurant Sevens!
Bij toeval ook gebruik gemaakt van de speciale actie : 2 seizoensmenu's voor de prijs van 1. Zeer geslaagd ! Niet alleen vanwege de prijs ( € 21,25 voor een 4-gangenmenu + hapjes, amuse en pre-dessert !!! ) maar vooral vanwege het uitstekende eten, de buitengewoon capabele bediening en de prettige sfeer. Derhalve zeer genoten !
Uitstekend 2012-01-27 door sansan
Restaurant Sevens!
Na alle lovende recensies op iens wilden wij ook graag kennismaken met het onontdekte pareltje van Zuid-Holland, Sevens. Als ik vooraf had geweten dat het zo een gigantische teleurstelling zou zijn had ik dit misvormde pareltje maar in de schelp gelaten. Bij binnenkomst (om 19.00) werden wij erg vriendelijk ontvangen. Wij kozen voor het Seizoensmenu met wijn arrangement. Als eerste kregen wij een amuse...
Slecht 2012-01-24 door mermaid2011
Restaurant Sevens!
Erg genoten van de thema-avond met kreeft ! Superverse kreeften van mooi formaat die fantastisch smaakten, dus echt om de vingers bij af te likken ... ( hebben we natuurlijk ook gedaan )
Uitstekend 2011-07-06 door lobsterlover
Restaurant Sevens!
Goed gegeten, goeie ambiance, top wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goed 2011-06-27 door PietdeGrote
Restaurant Sevens!
Er laatst voor t eerst geweest. Aangenaam verrast, mooie locatie, een rustpuntje temidden van drukte. Via de mailinglist van t restaurant te horen gekregen dat er binnenkort een kreeftenavond is. Moeten we ook maar van gaan genieten. Ga zo door!
Goed 2011-06-14 door JoepMolenaar
Restaurant Sevens!
Onze bruiloft hier gevierd. Mooie trouwtuin, heerlijk diner en een spetterend feest. Tot in de puntjes verzorgd, uitstekend. Bedankt. Alice en Johan
Uitstekend 2011-06-14 door AliceenJohan
Restaurant Sevens!
Een zeer goed bewaard geheim.... werkelijk fantastisch gegeten. Wijn arrangement en werd werkelijk verrast. Zeer goede keuken en vriendelijke bediening met goede uitleg over de gerechten.
Uitstekend 2011-06-02 door bart12
Restaurant Sevens!
ging allemaal redelijk goed, tot het hoofdgerecht. 10 vis-hoofdgerechten bleven onaangeroerd.. leek zo vanuit de diepvries in de magnetron op ons bord te zijn beland..
Matig 2011-05-29 door Proever59446
Restaurant Sevens!
Laatst hier gegeten en de locatie is prachtig. Het interieur lijkt toch enigszins "zoek" te zijn: aan de ene kant moet het naar mijn idee chique (duur?) zijn in uitstraling, aan de andere kant staan er heel veel hele goedkope plastic planten. Prijs-kwaliteit verhouding is hier totaal uit evenwicht. Er wordt zeker goed gekookt in de keuken maar de prijzen...
Matig 2011-05-18 door ronald020
Restaurant Sevens!
met kerst gegeten en zondag geluncht surprice gang en luxe menu inc drank, erg lekker,lieve bediening, erg verwend..meubilair beetje aan vernieuwing toe,maar verder erg gezellig
Goed 2011-04-01 door sunny1971
Restaurant Sevens!
Laatst hier gegeten met een groep voornamelijk ouderen mensen. Op zich een leuke locatie maar het eten viel erg tegen. De langzaam gegaarde speenvarken was taai en na opmerkingen hierover was het voorstel op deze in de keuken in stukjes te snijden voor de ouderen! Dit is geen oplossing maar gewoon een verkeerde keuze van gerecht door de kok....
Slecht 2011-03-17 door loyaaltje
Restaurant Sevens!
Uitstekend gegeten afgelopen zondag in Sevens. Hier tref je een ambiance waar de zaken prettig geregeld zijn. Strak, modern maar toch sfeervol g ingericht. Goede parkeergelegenheid, zeer landelijk gelegen met uitzicht op groene polders en waterpartijen. Dit restaurant met goede keuken is zonder meer een aanrader.
Uitstekend 2011-03-10 door Sjoukje van der Ploeg
Restaurant Sevens!
Heerlijk menu gegeten met heel goed bijpassend wijnarrangement.Bediening vlot en vriendelijk. Een aanrader!
Uitstekend 2011-03-09 door guldenspoor
Restaurant Sevens!
zeker van te spreken, heerlijk gegeten met een top bediening. kom zeker terug
Uitstekend 2011-03-01 door HerrKropp
Restaurant Sevens!
ik heb hier uitstekend gegeten echt TOP!!! ga zo door sevens ik kom zekker terug
Goed 2011-02-19 door joost de ruiter
Restaurant Sevens!
Hier tijdens de laatste restaurantweek gegeten en zeer onder de indruk vertrokken. Onlangs weer geweest voor het Seventh Heaven arrangement. Was helemaal super ! Heerlijk gegeten, voorteffelijk bediend en mooi wijnarrangement. Ambiance sfeervol, Prijs/kwaliteit onhollands goed ! Zeer aan te raden voor ieder die zich graag laat verrassen.
Uitstekend 2011-01-28 door Fritz
Oud Ade
Oud Ade biedt 1 restaurants.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni