Otterlo

Otterlo biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Regionaal en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Otterlo? De populaire restaurants in deze maand zijn Boutique Hotel Sterrenberg, Grand Café Hotel Kruller en Carnegie's Cottage.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Otterlo”

1. 1. De Café-Restaurant Waldhoorn
  2. 2. 't Smulhuis

Video van een restaurant in en om Otterlo

Restaurant video van Del Mondo

Recente meningen van restaurants in Otterlo

Grand Café Hotel Kruller

Prima eten in een redelijke ambiance. Als je voor- hoofd- en nagerecht besrtelt kijg je zowaar korting. Aangename verrassing. Asperges op klassieke manier klaargtemaakt dus niet verrassend maar wel goed. Een flinke moot gestoomde zalm erbuij en echt smullen maar! Een adres om te onthouden.

Goed 2012-05-09 door Tonk

De Café-Restaurant Waldhoorn

Prima eten, goeder porties en dat voor een redelijke prijs. Mooie kom soep (niet zo'n bodempje dat je soms elders krijgt) goed gevuld.Trio van vlees (biefstuk, varkenshaas en spare ribs): goed vlees. Daarbij een warme en een koude groente en frites van goede kwaliteit en prima hoeveelheden. Hier gaan we terugkomen!

Goed 2012-05-09 door Tonk

Pannenkoekenhuis Otterloo

Met een groepje vrienden in dit pannenkoekenhuis gegeten. Wij kregen een goede tafel bij het raam. De gezinnen met (kleine) kinderen werden bewust aan de andere kant van het restaurant geplaatst, zeer netjes. De bediening was vriendelijk en attent. De menukaart was uitgebreid en de pannenkoeken smaakten heerlijk! Een aanrader!

Uitstekend 2012-04-29 door cougar48

Grand Café Hotel Kruller

Gister, 1e paasdag bij Grand Cafe Kruller gegeten en wij hebben een erg lekker gegeten voor een scherpe prijs met 3 gezinnen. Het is een kindvriendelijk restaurant, mede dankzij de jonge, vlotte bediening. Bij een volgend bezoek aan Otterlo zien zij ons zeker weer!

Uitstekend 2012-04-09 door IvdI

Grand Café Hotel Kruller

Goed restaurant waar ze een prima prijs kwaliteit verhouding hebben. Ook fantastisch om er met jonge kinderen te gaan eten, ze mogen zelf een ijsje in de keuken maken! Vlotte bediening en een aangename sfeer.

Goed 2012-02-07 door HarryvdWeteringen