Hollands (1)
Echten (dr) (2)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Orvelte
Sorteren op:
Orvelte
Orvelte biedt 2 restaurants.
- Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Orvelte
Warmolts
Best oke om wat te drinken. Alleen beetje jammer van die skyradio (of andere populaire nikszender) die door die tent heen schalt. Past niet bij de setting en volumeknop staat ook te hoog.
Redelijk 2012-01-08 door adrija
De Schapendrift
Onlangs hier het 55-jarig huwelijksfeest van onze ouders gevierd. Arrangement met paardentram was leuk, maar de bediening in het restaurant is zeer onder de maat. Ten eerste stond voordat we er erg in hadden de koffie met gebak al voor onze neus, terwijl de helft van de gasten nog niet was gearriveerd. Niet erg netjes vonden wij. Vervolgens was er...
Matig 2011-09-02 door Hilbolling
De Schapendrift
Wij waren met onze familie een dagje uit, leuke demonstratie gehad van de glasblazer een echte entertainman, een rondrit gehad met de paardentram die zijn verhaal goed weet te vertellen, erg naar ons zin gehad, leuk dorp gemoedelijke sfeer.Heerlijk op het terras gegeten en gedronken, het was erg druk en toch hadden wij vrij snel ons eten, bediening was erg...
Uitstekend 2011-07-14 door Leentje50
De Schapendrift
In deze gezellige grote schuur kun je zeer goed eten, de porties zijn groot en de gerechten orgineel. Vegetarische gerechten zijn ook goed. De bediening is vlot. Prijs/kwaliteit is goed.
Goed 2011-05-23 door zonnig
De Schapendrift
Slechte bediening! Personeel heeft het inderdaad te druk met zichzelf dan met de gasten. Het eten was matig! Hoofdgerecht teruggestuurd. De biefstuk was doorbakken ipv medium. Jammer maar ik kom hier niet meer terug!
Slecht 2010-09-25 door Proever59776