Frans (1)
Internationaal (1)
Lunchroom (1)
In de buurt:
Alphen (6)Alphen aan de Maas (1)
Amerongen (5)
Doorwerth (6)
Dreumel (1)
Meer...41 niet getoond
Opheusden
Opheusden biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Lunchroom en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Opheusden? De populaire restaurants in deze maand zijn Veerhuis Opheusden, La Place
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Infini
- 9. Hof van Herstal
- 10. Restaurant Vanille
- Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag
Recente meningen van restaurants in Opheusden
Veerhuis Opheusden
19 nov 2011 met acht personen gedineerd. Mooie ambiance, netjes gedekte tafel. Aan eind van de avond moest € 75 pp worden afgerekend. Te duur voor de kwaliteit die geboden wordt. Meer aandacht besteed aan de opmaak van het bord dan aan de smaak. Jonge enthousiaste bediening die geen kennis van zaken heeft van de gerechten of van wijn; zij...
Matig 2011-12-04 door harryF
Veerhuis Opheusden
Zaterdag in een veels te vol restaurant gegeten. Ontvangst was nogal rommelig! Kwaliteit eten is zeer slecht, zeker voor de het bedrag wat ze er voor vragen. Bediening veels te jong, geen overzicht, geen communicatie enz enz. komen hier niet meer terug.
Slecht 2011-08-31 door beekvan
Veerhuis Opheusden
Zondag in dit restaurant gegeten , leuke gevarieerde kaart en de gerechten zijn erg lekker en op smaak service van de bediening is uiterst correct en zeer gastvrij wij gaan zeker vaker .
Uitstekend 2011-08-31 door caitlin
Veerhuis Opheusden
Onbekend met dit restaurant hebben wij zaterdag 28 augustus gedineerd in het Veerhuis. Wat een prachtige locatie!!! zo sfeervol. Dus dat begon goed. Echter, de eigenaar ontving ons en wees ons waar we de jassen konden hangen.... Mijn moeder en ik keken elkaar veelbetekend aan... Kon hij onze jassen niet even aannemen? Dat is toch veel vriendelijker en professioneler? prima...
Redelijk 2011-08-29 door steutel
Veerhuis Opheusden
Wij hebben ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Eerst met een receptie.Helene stelde zich voor als het aansprekpunt voor onze vragen die dag.Ongeveer 40 personen werden verwacht, maar het werden er 60.In een mum van tijd kon iedereen zitten.Goede bediening,attent en vriendelijk.Met onze broers en zussen hebben we op de avond een diner gehad.Een keuzemenu uit vis, varkens- en rundvlees gerechten.De...
Goed 2011-08-29 door jfmdieker