Bistro (1)
Grieks (1)
Internationaal (2)
Italiaans (1)
In de buurt:
Amsterdam (2206)Amsterdam Noord (1)
Broek In Waterland (4)
Wormerveer (14)
Zaandam (52)
Zaandijk (4)
Oostzaan
Oostzaan biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Internationaal en Grieks.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oostzaan? De populaire restaurants in deze maand zijn Grieks Specialiteiten Restaurant Lina, Paviljoen 't Twiske en Tarantella.
“Lekkerste pizza van Oostzaan”
- Eeterij Vader Jacob
Valentijnsmenu - op 14 februari een 3 gangen menu inclusief een glas prosecco - €29,50 p.p. - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Café Restaurant Edel
Valentijns menu - Door de chef hoogstpersoonlijk samengesteld verleidelijk menu voor met z'n tweetjes - €27,50 p.p.
Recente meningen van restaurants in Oostzaan
Het Oosten
Dit is een Chinees waar wij graag naar toe gaan. De bediening is aardig en snel. En heeft veel productkennis. Veel keuze mogelijkheden op de kaart (diverse chinese regio's) en men is ook bereid om aan te passen aan de wens van de klant. De kok verraste ons bij het voorgerecht met een garnalen tosti (stukje brood met garnalen, chinese...
Uitstekend 2012-01-21 door TruusNL
Paviljoen 't Twiske
Op een heerlijke nazomermiddag een lunch genuttigd. Mijn vriendin nam de Thaise soep (erg lekker) en ik de hamburger (exact de juiste verhoudingen en prima vlees) enige was de mayonaise bij de frietjes die was niet zo smaakvol. De locatie aan het water en de mooie warme inrichting zorgen voor een prettige ambiance. Kortom we zullen hier nog wel eens...
Goed 2011-10-18 door MarcoAms
Paviljoen 't Twiske
Als je op een mooie lokatie, heel lekker wil eten, moet je hier zijn. Of je nu met 2 of met een grote groep een feestje wil geven alles kan. Het eten is echt goed, alles met zorg bereid en opgediend. Bediening vriendelijk en betrokken bij de zaak. Heb je kinderen? zeker een goede plek! Ze kunnen lekker spelen in...
Uitstekend 2011-09-25 door miriamhenri
Paviljoen 't Twiske
Leuk, gezellig paviljoen aan het water in het mooie Twiske. Lekkere dingen op de kaart die ook nog heerlijk smaken.
Goed 2011-09-09 door Nans73
Het Oosten
Heerlijk ons laten verrassen. Aangegeven dat we iets pittigs wilde zonder champignons. Het is ze prima gelukt, het was heerlijk! Moet zeggen dat ze niet echt goedkoop zijn, maar het wel meer dan waard zijn!
Uitstekend 2011-09-09 door Nans73