Algemeen (1)
Kaatsheuvel (17)
Meer...31 niet getoond.Restaurants in Oosterhout (nb) - Koffiebar
Sorteren op:
Oosterhout (nb)
Oosterhout (nb) biedt 19 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oosterhout (nb)? De populaire restaurants in deze maand zijn Murphy's Grill, Freggles Food & Fun en Klinkers.
“Lekker eten in Oosterhout (nb)”
- 1. Murphy's Grill
- 8. De Vrijheid
- 9. Irodion
- 10. Freggles Food & Fun
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Oosterhout (nb)
De Vrijheid
Heerlijk gegeten. Fijne kaart, eerlijke prijzen. Lekkere gerechten. Wij hadden een lekkere avond met prachtig weer. Buiten gezeten met prachtig uitzicht op het park. Alsof we eventjes op vakantie waren. De bediening was ook vriendelijk en niet opdringerig. Kortom, hier komen we terug!
Uitstekend 2012-05-23 door bourgondier7
De Vrijheid
Door het VVV kantoor aanbevolen hier te gaan eten. We werden in de watten gelegd. Leuke gevarieerde menukaart met nette prijzen. Koks met passie, leuke combinaties geproefd met name in de desserts. Fijne bediening, wijn werd bijgeschonken zodra ze zagen dat de glazen bijna leeg waren. mooie frisse knusse zaak. Tot in de details over nagedacht. Ook onze jongste heeft...
Uitstekend 2012-05-05 door AbGroeneveld
De Vrijheid
de vrijheid is een aardig eetcafe (hoewel ze zichzelf meer een restaurant vinden). je kunt er prima zitten en je hebt op zich weinig last van andere gasten; wij komen er ongeveer 2 tot 3 keer per jaar om hier een glas wijn of bier te drinken. de sfeer en de bediening doen het prima, hoewel het soms wat...
Redelijk 2012-04-23 door wijnkenner7
Murphy's Grill
Ik heb hier heerlijke pikante spare ribs gegeten! Wonderbaarlijk lekker! Wat ik verder erg bijzonder vind is dat de chefkok nog nooit rundvlees heeft gegeten en dan toch zulke goede stukken vlees grillt (getuige ook de reacties hieronder). De bereiding van het eten verdiend dan ook een dikke tien! Ga zo door!
Uitstekend 2012-03-29 door Shabbybaba
Bistro Merlijn
Paar keer lekker gegeten.Hangt wel sprookjessfeer dat is wel wat minder. Eten is altijd goed van smaak.porties zijn soms te groot. Wel slim van het bedrijf dat een bowlingbaan aan vast zit. Bediening is iedere keer verschillend.
Goed 2012-03-15 door fs60607