Algemeen (1)
Hoenderloo (7)
Meer...19 niet getoond.Restaurants in Oosterbeek - Internationaal
Sorteren op:
Oosterbeek
Oosterbeek biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Hollands en Chinees-Indisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oosterbeek? De populaire restaurants in deze maand zijn Lemongrass, De Kantine en Fong Chen.
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Oosterbeek
Schoonoord
Wij zijn nu meerdere keren bij Schoonoord geweest en geven dit restaurant als uiteindelijke beoordeling een Slecht. Het eten bij Schoonoord is goed, maar de service daarentegen is verschrikkelijk slecht. Het personeel is langzaam en ongeïnteresseerd en de bazin is onbeschoft. Al met al gaan wij voorlopig niet naar Schoonoord en is het een afrader voor anderen.
Slecht 2012-05-18 door Obeeker
De Kantine
Ik sluit me helemaal aan bij de andere gasten die het uitstekend vonden. Je voelt je echt gast. Zeer vriendelijk personeel. We hebben heerlijk gegeten. En in het restaurant merk je niets van een manege. Zeker een aanrader.
Uitstekend 2012-04-23 door anjastam
Hartensteyn @ Lauria
2e PAASDAG geluncht. Eerste en laatste keer. Zeer trage bediening en veel te amicaal. 45minuten wachten op een simpel soepje is echt te veel te lang. Als uitsmijter capuccino, maat eerder gewone koffie met melk. Op de website staat dat alles mogelijk is maar de praktijk is heel anders.
Slecht 2012-04-22 door Meerbootsma
Lemongrass
In November 2011 en februari 2012 heb ik hier gegeten. Eten is onveranderd goed. Eten is vol van smaak, lekker pittig en het wordt mooi geserveerd.
Uitstekend 2012-04-18 door Barrycardi
Trattoria (Hotel De Bilderberg) Artusi
Tijdens de restaurantweek hier geluncht. Ik kan niet anders zeggen dan dat het driegangenmenu uitermate goed verzorgd was. Mooie verse producten, zag er allemaal goed uit en smaakte voorteffelijk. Artusi verdient meer dan uitstekend! Complimenten!
Uitstekend 2012-03-09 door svbe