Algemeen (1)
Heteren (3)
Hoenderloo (6)
Meer...19 niet getoond
Oosterbeek
Oosterbeek biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oosterbeek? De populaire restaurants in deze maand zijn Lemongrass, Fong Chen en De Kantine.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Infini
- 9. Hof van Herstal
- 10. Restaurant Vanille
- De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Oosterbeek
Bella de Roma
Goede pizza's en prima vleesgerechten. Vlotte en persoonlijke bediening. Wij komen er al jaren. Je kunt er snel en goed terecht.
Goed 2012-02-05 door Proever31605
Lemongrass
Heerlijk Thais eten. Niet heel specialer dan andere Thais restaurants, maar gewoon prima! Leuke inrichting, rustig sfeertje. Attente en goede bediening. En goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: goed!
Goed 2012-02-01 door petra7
Lemongrass
Lemongrass is een echte aanrader. Een gezellig restaurant met een stijlvolle inrichting. Je kan kiezen uit licht pittige tot echte pittige typisch Thaise gerechten, dus we nemen ook graag onze kinderen mee. Ons favoriete voorgerecht is Laap Neua, een salade met pepers, mint en biefstuk. Maar de romige Thaise viscurry moet je zeker ook een keer proberen. We hebben recent...
Uitstekend 2012-01-22 door Laura33
Lemongrass
Wij komen regelmatig eten bij Lemongrass omdat we zeer enthousiast zijn over de kwaliteit van het eten en de prettige sfeer in het restaurant. Het authentieke Thaise eten is altijd zeer vers en verfijnd van smaak. De bediening is heel vriendelijk en correct. Wij gaan er altijd weer vol verwachting naar toe en keren weer heel voldaan huiswaarts. Wat ons...
Uitstekend 2012-01-16 door laurienz
Restaurant Kleyn Hartensteyn
Vanmiddag geluncht, op de gerechten was niets aan te merken, echter de eigenaresse c.q. bedrijsleidster vond het nodig om in bijzijn van gasten een medewerkster de les te lezen. Dat kun je niet maken in het bijzijn van gasten en vooral niet de manier waarop zij dat deed, zelfs tot tweemaal toe! Verder is jet interieur smoezelig, bekleding bank en...
Matig 2012-01-15 door Lnvdpbr6