Biologisch (1)
Hoogkerk (2)
Houwerzijl (1)
Meer...41 niet getoond
Onderdendam
Onderdendam biedt 1 restaurants.
- Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart
Recente meningen van restaurants in Onderdendam
Molen Hunsingo
Kleinschalig en sfeervol beneden in de molen. Mooie inrichting. Weldadige stilte i.p.v. vaak te harde muziek elders. Mooie en smakelijke gerechten van een kaart met leuke verrassingen. Attente en vriendelijke bediening. Redlijke prijzen.
Uitstekend 2011-10-26 door Dick2
Molen Hunsingo
Leuk, gezellig, goed, netjes, vriendelijk, heerlijk, biologisch, regionaal, goede wijn, leuke gerechten, borden helemaal leeg.
Uitstekend 2011-07-28 door Remivanbeekum
Molen Hunsingo
Afgelopen woensdag hebben we met z'n achten de verjaardag van mijn moeder gevierd aan een grote eikenhouten tafel. Ik had een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht en ook de gerechten van mijn tafelgenoten smaakten uitstekend, evenals de toetjes, die er prachtig uitzagen. Dat van mijn moeder was extra versierd. De aankleding is rustiek (passend in een molen) en gezellig, de bediening uiterst...
Uitstekend 2010-09-17 door Zwollenaartje
Molen Hunsingo
Zondag 6 juni gegeten in de Molen Hunsingo. Erg lekker en goed eten. Vooraf de proeverij gehad. Tongstrelende gerechten. Hoofdgerecht een kaaspannetje wat uitstekend van smaak was en als nagerecht een combinatie van verschillende gerechten. Ook wederom een genot.
Uitstekend 2010-06-07 door Suryono
Molen Hunsingo
deze plek is een aanrader, en het is de trip (vanuit zuid-holland) meer dan waard geweest. oftewel: wil je een avond heerlijk eten, perfect overnachten en goed ontbijten... dan moet je je bij deze mensen melden
Uitstekend 2009-09-06 door bramtroost