Restaurants in Ommen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.2

Hammerweg 40

Riva

Kerkplein 2

Ommen

Ommen biedt 20 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Italiaans en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Ommen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Zon, Bistro 't Olde Stadhuus en La Dolce Vita.

Video van een restaurant in en om Ommen

Restaurant video van Del Mondo

Recente meningen van restaurants in Ommen

De Wildzang

Mijn verwachtingen waren erg hoog van dit restaurant, dit was de eerste keer dat ik hier heb gegeten. Restaurant staat op een mooi locatie en heeft een mooie ambiance. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kaart is niet bijzonder, eten erg neutraal en zonder smaak. Voor een culinaire verrassing zou ik een ander restaurant kiezen. Niet voor herhaling vatbaar.

Redelijk 2012-05-09 door Pietje_Precies

Bistro 't Olde Stadhuus

Zaterdag 14/4 bij 't Olde Stadhuus gegeten tijdens een weekendje weg in Ommen. Gekozen voor het 4-gangen verrassingsdiner van de chef, erg goed verzorgd. Hoge kwaliteit en mooie opmaak van gerechten met een vriendelijke bediening maakte de avond compleet!

Uitstekend 2012-04-18 door kirsten2012

Bistro 't Olde Stadhuus

De Bistro is gevestigd in een prachtig monumentaal gebouw aan de Vecht – hartje Ommen. Op eerste paasdag hebben wij hier heerlijk gegeten. Het waren koude en druilerige paasdagen, waardoor het fraaie terras leeg was. We hadden gereserveerd om 19.30 uur. De Bistro zat vol, maar de meeste mensen zaten duidelijk al veel langer aan tafel. Rond 20.45 uur waren...

Uitstekend 2012-04-15 door 1Hans7

Buffetrestaurant Dalmshoeve

Gisteren waren we met z'n drieen eten bij de Dalmshoeve. Het eten was geweldig en de bediening erg goed. Ziet er prachtig uit van binnen. We komen zeker terug.

Uitstekend 2012-04-09 door willem6793

De Zon

Vorige week zaterdag ,10 maart, bij de Zon gegeten. In eerste instantie rijd je er voorbij, doordat het de uitstraling van een hotel heeft. Maar eenmaal gezeten in het restaurant, heb je een mooi uitzicht op de Vecht en het centrum van Ommen. Het eten was in een woord voortreffelijk. Bediening uitstekend, sommelier had een passend wijnarrangement. We werden zelfs uitgenodigd om in de keuken...

Uitstekend 2012-03-18 door 2712