Olst

Olst biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Regionaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Olst? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Veerhuys, Steakhouse en Pannenkoekenrestaurant Dalhuissen en Bökkers Mölle.

Video van een restaurant in en om Olst

Restaurant video van Looks

Recente meningen van restaurants in Olst

't Veerhuys

meegedaan met een groep van 6 personen fietsen en eten in de IJsselvallei. Heel erg mooie route om te fietsen en het eten onderweg was uitstekend. Bij het Veerhuys het hoofdgerecht genuttigd en we werden daar (en ook in de andere restaurants van deze route) zeer gastvrij ontvangen. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekend 2012-05-23 door Paca

't Veerhuys

Heerlijk restaurant op een fantastische plek, super gezellig met een huiselijke sfeer uit grootmoederstijd! Uitstekende keuken en vriendelijke bediening. Gaan er volgende week weer eten!

Uitstekend 2012-05-14 door Miepje1982

't Veerhuys

5 Jaar geleden en nu weer mijn verjaardag daar gevierd. Mooie ligging, uitkijk op de veerpont en de IJssel, gezellige entourage, goede parkeergelegenheid, een rolstoel ingang aan de achter zijde. Alles was zoals ik het met Robert had doorgenomen, heerlijke petitfourtjes, allerelei hapjes , personeel liep ongemerkt rond. Kinderen konden buiten op het gras bij de kippen en de hond....

Uitstekend 2012-05-14 door ylvadeboer

't Bakhuus

Vriendelijke gastvrouwen / gastheren. Fraai assortiment, zowel snacks als wat uitgebreidere hap. Nu met mooi weer leuk om op terras te zitten.

Uitstekend 2012-03-27 door Proever51795

't Veerhuys

Met speciaal gezelschap gereserveerd in het Veerhuys. Heerlijk gegeten! Het zogenaamde Stentormenu van 4 gangen was zeer de moeite waard. Heerlijke zalm als voorgerecht en ook de kalfsribeye was supermals. Gezellige, maar ook professionele bediening. De lokatie doet daarbij de rest...sfeervol en prachtig uitzicht naar de IJssel.

Uitstekend 2012-03-26 door Haroluk