Bbq, Grill (1)
Biologisch (1)
Frans (2)
Hollands (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Vegetarisch (1)
Vis (1)
In de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Apeldoorn (125)
Heerde (7)
Heino (8)
Meer...26 niet getoond
Olst
Olst biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Vis.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Olst? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Veerhuys, Bökkers Mölle en Steakhouse en Pannenkoekenrestaurant Dalhuissen.
- Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Olst
't Veerhuys
't Veerhuys is een bekend adres hier in de regio, maar voor mij was het de eerste keer dat ik er zelf een feest gaf. De 85 genodigden gingen allemaal super-enthousiast aan het einde van de avond weer naar huis. ('Wát een gezellige tent!'). Tijdens de voorbereidingen ging het overleg met gastheer Robert Verheij prima. Hij is een soepele meedenker en...
Uitstekend 2011-12-10 door mariavanmierlo
Bökkers Mölle
prijs kwaliteit niet goed, de enige groente was: SPRUITJES wat je krijgt is wel goed maar kan ik ook in een bistro krijgen voor de helft vd prijs maar smaken verschillen. we waren met 4 personen €290,= kwijt, voor ons een beetje teveel:-)(
Matig 2011-10-02 door orrie
't Veerhuys
Heerlijk verse snoekbaars gegeten Toevallig was deze net gevangen door de 11 jarige zoon des huizes en mocht ik het laatst overgebleven stukje verorberen. Op de huid gebakken met huisgemaakte frieten , biologische salade en een lekker glaasje wijn erbij MMM dat was smullen Bedankt voor de goed service en tot ziens
Goed 2011-09-07 door proever24seven
't Veerhuys
Mooie ligging met heerlijk terras. Niveau van de service wisselt nogal (wij aten er 3 x) Wat uit de keuken komt is echter goed. Ze zijn wel duidelijk uit op winstmaximalisatie. Zo kan je niet gewoon koffie bestellen maar moeten er chocolaatjes en een advocaatje bij. Een glas water bij de wijn moest ook gekocht worden, a 4,- per karaf...
Goed 2011-09-05 door albertonderweg
't Veerhuys
Met 30 man ter ere van onze bruiloft gegeten, goed verzorgd, lekker eten, bediening rustig en niet te aanwezig, prettige sfeer met leuke (antieke) details
Goed 2011-06-13 door proefrobert