Oldenzaal

Oldenzaal biedt 19 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Oldenzaal? De populaire restaurants in deze maand zijn Antica Villa, Bistro Puur en Chez Asfour.

Video van een restaurant in en om Oldenzaal

Restaurant video van Bij Buurman

Recente meningen van restaurants in Oldenzaal

Royal Plaza

In het verleden kwamen we hier vaak. Het eten is lekker en de keuze is goed, al is die niet heel ruim. Wat me ook opviel bij Royal Plaza is dat ze zeggen dat drinken inclusief is, maar na 5 drankjes komen ze niet meer langs je tafel om te vragen of je nog wat wilt drinken. Aantal keer meegemaakt,...

Goed 2012-04-20 door mrkoen

Iets anders

Leuk restaurant, attente bediening, het eten is het net niet, jammer dat je voor een schaaltje stokbrood € 4.- extra moet betalen. G Wij gaan helaas niet op herhaling.

Redelijk 2012-03-10 door Helmo

Antica Villa

Altijd lekkere pizza`s!!!! Vriendelijn personeel. Gezellig restaurant. Kortom wij komen hier nog wel terug

Uitstekend 2012-02-04 door annie539

Bistro Puur

we hadden niet gereserveerd, maar waren toch welkom! we hadden 1 uur de tijd. het liep uit, maar er waren geen mensen te zien voor onze tafel. we hebben heerlijk gegeten. de bediening was prima.

Goed 2012-01-10 door lklomp

't Grillhoes

Super restaurant!! afgelopen weekend wezen eten! lekkere gerechten, goeie prijzen, super bediening! echt een aanrader! gezellig en sfeervol ingericht! zeker een om terug te komen!

Uitstekend 2012-01-10 door jasper4