Bbq, Grill (1)
Geesteren (ov) (5)
Glanerbrug (1)
Meer...30 niet getoond
Oldenzaal
Oldenzaal biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oldenzaal? De populaire restaurants in deze maand zijn Antica Villa, La Fontanella en Chez Asfour.
“De lekkerste Thaise restaurants van Oldenzaal”
- De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart
Recente meningen van restaurants in Oldenzaal
Antica Villa
Altijd lekkere pizza`s!!!! Vriendelijn personeel. Gezellig restaurant. Kortom wij komen hier nog wel terug
Uitstekend 2012-02-04 door annie539
Bistro Puur
we hadden niet gereserveerd, maar waren toch welkom! we hadden 1 uur de tijd. het liep uit, maar er waren geen mensen te zien voor onze tafel. we hebben heerlijk gegeten. de bediening was prima.
Goed 2012-01-10 door lklomp
't Grillhoes
Super restaurant!! afgelopen weekend wezen eten! lekkere gerechten, goeie prijzen, super bediening! echt een aanrader! gezellig en sfeervol ingericht! zeker een om terug te komen!
Uitstekend 2012-01-10 door jasper4
Antica Villa
Antica Villa is weer op de goede weg! De Italiaanse Avonden zijn duidelijk een succes. Het eten is er prima, ook de bediening is ok!
Uitstekend 2012-01-10 door TenF
Tante Annie's
Ben hier verschillende keren geweest. Afgelopen zondag ook (18/12) Heb hier echt super lekker gegeten. Ken de kaart inmiddels uit mijn hoofd. Vind het prettig dat er veel keus is en voor iedereen wat lekkers te vinden is. Geen apparte culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker gezellig eten. Als je in de buurt bent moet je zeker langs gaan.
Uitstekend 2011-12-19 door DSA