Eetcafé (1)
Frans (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Drachten (30)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Oldeberkoop
Sorteren op:
Oldeberkoop
Oldeberkoop biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Pannenkoeken / Poffertjes, Vegetarisch en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Oldeberkoop? De populaire restaurants in deze maand zijn Pannenkoekenboerderij 't Koepelbos, Hotel-restaurant Lunia en 't Hof van Oldeberkoop.
“Recentelijk beoordeeld in Oldeberkoop”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Oldeberkoop
Pannenkoekenboerderij 't Koepelbos
Van het weekend geweest en helemaal prima!!! Nog de echte ouderwetse spekpannenkoeken. Royaal belegen. De bediening was zeer attent en gaat heel goed met de kinderen om. We waren er met een groep en aten allemaal tegelijk!! Pizza's, patat en poffertjes.....Mensen echt een aanrader!!!!
Uitstekend 2012-04-24 door Sonja14
Pannenkoekenboerderij 't Koepelbos
Wat een slechte pannenkoekenhuis. Pannenkoeken smaakten aangebrand.Er werd gerookt bij de keuken. Bediening was onbeschoft. Prijs/kwaliteit was zeker niet goed. We betaalden ons inziens veel te veel. voor deze slechte troep
Slecht 2012-04-11 door ronald66
Hotel-restaurant Lunia
Het eerste contact per telefoon was goed. "We willen graag komen lunchen, kan dat?". "Ja, hoor, kom gezellig", was het antwoord. Omdat het ver rijden was, van te voren gecheckt. We komen binnen en worden hartelijk ontvangen, jas aangenomen. We bestelden iets te drinken en vroegen de à la carte kaart die ook gebracht werd. Tegen de tijd dat we...
Slecht 2012-01-02 door mdeboer
Pannenkoekenboerderij 't Koepelbos
In een woord zeer slecht!!! In alle opzichten! Kwaliteit/Prijsverhouding slaat nerens op!! Hier komen wij nooit weer!
Slecht 2011-12-29 door pietwil1
Pannenkoekenboerderij 't Koepelbos
Van het weekend er gegeten. Helemaal goed. Volop keuze....en onder andere pizza's, poffertjes, patat, shoarma enz.... De bediening is perfect en nog steeds ouderwetse gebakken pannenkoeken. De inrichting is heel er leuk. Buiten is er een speeltuin met een trampoline voor de kids. Absoluut een aanrader!!!!!!!
Uitstekend 2011-10-31 door Sonja14