Oirsbeek

Oirsbeek biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Oirsbeek”

Video van een restaurant in en om Oirsbeek

Restaurant video van Elkaar

Recente meningen van restaurants in Oirsbeek

Restaurant & kookstudio Oasis

Zojuist een uitgebreide kookworkshop gevolgd. Zeer aan te raden. Uitzonderlijk vriendelijk stel dat de boel runt en de moeilijke dingen van je overneemt. Heel gastvrij, niet scheutig met drank. Ruim voldoende ruimte voor grote groepen. Veel lekkere recepten om uit te kiezen. Verse ingrediënten en goede kwaliteit wild.

Uitstekend 2011-11-19 door laura_91

Restaurant & kookstudio Oasis

Mooi restaurant waar wij met 8 personen een goed georganiseerde kookworkshop hebben gevolgd. Vooraf een tweedelig (vega en normaal) 4gangen menu gekozen en terplekke tezamen met dhr. en mevr. Keulen hier samen de voorbereidingen voor gedaan. Twee uur voorbereidingen en dan richting de tafel. Per gang vervolgens met de chef iedere gang klaargemaakt en ervan genoten in het strakke restaurant....

Goed 2011-11-06 door driessenpascal

Restaurant & kookstudio Oasis

Restaurant met een mooie kaart. Eten is goed bereid en mooi gepresenteerd. Enkele originele details (ik vond de strudel van zuurkool bijv. erg leuk en lekker bij het wild). Vriendelijke en correcte bediening. Iets meer aandacht voor de wijn had gemogen. Locatie is prima per auto bereikbaar vanuit omliggende plaatsen.

Uitstekend 2011-10-23 door PEHV

Restaurant & kookstudio Oasis

Het eten was uitstekend, 5 gangen menu. Elke gang was zeer verrassend. De gastvrouw en de kok deden erg hun best om het naar onze zin te maken. Zeker een aanrader voor een ander

Uitstekend 2010-02-05 door nicolethielens

Restaurant & kookstudio Oasis

Pas met de familie daar gaan eten, was zeker de moeite waard, ruim opgezet en ruim plek voor onze grote groep. Daardoor heel leuk voor grote groepen. Ook door de op maat gemaakte menu-tjes voor ons waren een succes! De bediening was vriendelijk en niet scheutig met de wijn

Goed 2009-11-30 door proeflimburg