Dit zeggen de gasten over restaurants in Numansdorp

't Wissel

Heerlijke en eenvoudige gerechten met onbeperkt groenten en salades voor een zeer mooie prijs. Bediening is correct en vriendelijk.

Uitstekend 2012-04-08 door marrrrie

't Schippershuis

Het eten is smaakvol,alleen jammer dat er veel smaakverstekkers wordt toegevoegd.(ivm allergie merk je dit). Bediening mag beter,als je vraagt om gebakken aardappels, kun je dit beter niet bestellen want het zal te lang duren voordat je het krijgt. Restaurant is sfeervol.

Goed 2012-04-01 door etap22i

Ushi Sushi

Wij kwamen daar al jaren en zijn altijd uitstekend behandeld: altijd gul, goedkoop, lekker en de bediening is goed. Dat je af en toe grappige dingen meemaakt, is dat zo erg dan?

Uitstekend 2012-02-26 door Uitstekend

Happy Wok

Heerlijk eten en een ruime keuze. Bediening is vlot en vriendelijk wat ik erg belangrijk vind. Aanrader.

Goed 2012-01-24 door Lubbet

't Schippershuis

Zoals al eerder vermeld kan ik ook zeggen dat dit het beste restaurant is van Numansdorp, misschien wel van de Hoekse Waard. We komen hier regelmatig. Lunches, avondmaaltijden en dessert zijn hier zeker aan te raden! Wij zijn alleen vleeseters dus kan niet oordelen over de vis, maar het vlees is voortreffelijk!

Uitstekend 2012-01-06 door MMonsieurs

Restaurant Gewoon

Altijd constante kwaliteit, veel variatie van gerechten maar bovenal gezellig. Vooraf altijd (gratis) heerlijk stokbrood met een eigen gemaakt smeerseltje, echt heerlijk! De portie's zijn voldoende, de borden zijn leuk opgemaakt en dit voor een redelijke prijs (3-gangen menu 26,25). Leuke verassingen op de menukaart zoals: wacht maar af wat je krijgt of het wekelijks dilemma. Echt een aanrader...

Uitstekend 2011-11-12 door Linda01

Aqui Mediterrane Tapas & Pizzabar

Zeer slecht. 2x pasta en pizza besteld. Pasta stond onder de olie en pizza was bordkarton. Er werd wel 10x gevraagd of alles naar wens was. Dat was het dus niet. Uiteindelijk kregen we te horen dat vwb de pasta door de room kwam die was gaan SCHIFTEN!!! Nu vraag ik je !!!!!! Ik hoorde degene die er voor chef moest...

Slecht 2011-11-01 door Scarface

Ming

Allang dicht . Voortgezet als de nog slechtere Ushi Sushi

Slecht 2011-08-29 door fredjdejong

De Gouden Kom

De enige echte afhaal chinees voor ons!!!

Uitstekend 2011-08-29 door Amarie42

Restaurant Gewoon

Een heerlijk restaurantje voor een "gewoon"avondje uit. Bij mooi weer heerlijk in de tuin buiten maar ook binnen is de sfeer altijd goed.

Goed 2011-08-29 door Amarie42

Aqui Mediterrane Tapas & Pizzabar

Leuk restaurant en goede gerechten. Tapas zijn erg lekker en prijs/ kwaliteit is prima. Pizza's zijn ook een aanrader, eens wat anders dan een pizza hawaii! Vleesgerechten daar in tegen wel erg aan de prijs. Al met al een goed en gezellig restaurant.

Goed 2011-08-28 door Chantalvanderbas

De Gouden Kom

Het eten is super! Vooral de specialiteiten/originele gerechten zijn aan te raden! Van alle Chinezen uit de Hoeksche Waard waar ik heb gegeten is dit ongetwijfeld de beste.

Uitstekend 2011-07-27 door JvdVelden

Happy Wok

Voor het eerst meegeweest met vrienden. Goed eten, ruime keuze. Schone zaak. Volgens onze vrienden heeft het interieur een "update" ondergaan. Ziet er gezellig en netjes uit. Keuze uit wokken, teppan yaki en warm en koud buffet. Prima tent.

Goed 2011-06-05 door basp

't Schippershuis

Schippershuis is een uitstekend en bijzonder gezellig Restaurant. Beiening werkt vlot, gerechten creatief opgemaakt en uiterst smakelijk. Slechts een nadeel t.w. als de zaak vol zit dan is communiceren erg moeilijk. Akoestiek zou verbeterd moeten worden

Uitstekend 2011-01-24 door Bert W.

Made in Holland

Bediening erg arrogant, personeel heeft meer oog voor de dronke dame aan de bar die haarzelf aanbiedt dan voor de gasten die verteren! Beetje jammer maar ook wel vertier... Het eten was redelijk, geen voldaan gevoel maar ook niet slecht. De prijsverhoudingen kloppen in mijn ogen geheel niet. Ik kom hier niet meer terug voor diner. Voor aandacht van de...

Matig 2010-12-19 door Bieb

De Gouden Kom

Prima Chinees! Eten was snel klaar en wordt voor je neus in de open keuken bereid. Is een eenvoudige opzet, ziet er erg schoon uit en de service is perfect! Grote porties voor hele nette prijs. "De Gouden Kom" is een echte aanrader!

Uitstekend 2010-12-12 door Proever137643

Verleiding

Ik geniet hier meerdere keren per maand van een (zaken)lunch. Op vrijdagavond is hier ook prima te dineren. je proeft dat er gewerkt wordt met echte producten. De kaart wordt goed afgestemd op het seizoen. Een uitstekende lokatie om te eten en te genieten van heerlijke wijnen. Bediening is prima en vriendelijk. De laatste maanden is het er erg druk,...

Uitstekend 2010-11-26 door dverschoor

De Gouden Kom

Klein afhaalrestaurant, al jaren de favoriete chinees van ons gezin. Prima kwaliteit, vriendelijk personeel, lekker eten. Een aanrader!

Goed 2010-11-22 door bianca72

't Schippershuis

Groot gezellig terras met uitzicht op de haven.Vriendelijke ober,die snel onze drankjes bracht.De kaart biedt voldoende prima vlees- en visgerechten.Onze gerookte zalm-garnalen bonbon was voortreffelijk.De sliptongen goed gebakken en de zeewolf smakelijk bereid,met voldoende saus en garnituur.Mooi restaurant met nieuw interieur en ramen met scheepsmotieven in glas en lood.Vlotte bediening door de dames.Goede prijs- kwaliteitsverhouding.Met 4 personen gingen we voldaan...

Goed 2010-08-23 door hans lekkerbek

Ushi Sushi

Veel keuze.Lekker gegeten, we komen zeker nog terug.

Goed 2010-08-07 door Lekkermmm

Numansdorp

Numansdorp biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Chinees en Pizzeria.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Numansdorp? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Gewoon, 't Schippershuis en Happy Wok.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Numansdorp!”

1. 1. Restaurant Gewoon
  2. 2. Made in Holland
  3. 3. Happy Wok

Video van een restaurant in en om Numansdorp

Restaurant video van Bariloche