Chinees (3)
Heinenoord (1)
Hekelingen (2)
Meer...41 niet getoond
Numansdorp
Numansdorp biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Chinees en Japans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Numansdorp? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Gewoon, Verleiding en De Gouden Kom.
“Recentelijk beoordeeld in Numansdorp”
- 1. Happy Wok
- 8. Verleiding
- 9. Ushi Sushi
- 10. 't Wissel
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu
Recente meningen van restaurants in Numansdorp
Happy Wok
Heerlijk eten en een ruime keuze. Bediening is vlot en vriendelijk wat ik erg belangrijk vind. Aanrader.
Goed 2012-01-24 door Lubbet
't Schippershuis
Zoals al eerder vermeld kan ik ook zeggen dat dit het beste restaurant is van Numansdorp, misschien wel van de Hoekse Waard. We komen hier regelmatig. Lunches, avondmaaltijden en dessert zijn hier zeker aan te raden! Wij zijn alleen vleeseters dus kan niet oordelen over de vis, maar het vlees is voortreffelijk!
Uitstekend 2012-01-06 door MMonsieurs
Restaurant Gewoon
Altijd constante kwaliteit, veel variatie van gerechten maar bovenal gezellig. Vooraf altijd (gratis) heerlijk stokbrood met een eigen gemaakt smeerseltje, echt heerlijk! De portie's zijn voldoende, de borden zijn leuk opgemaakt en dit voor een redelijke prijs (3-gangen menu 26,25). Leuke verassingen op de menukaart zoals: wacht maar af wat je krijgt of het wekelijks dilemma. Echt een aanrader...
Uitstekend 2011-11-12 door Linda01
Aqui Mediterrane Tapas & Pizzabar
Zeer slecht. 2x pasta en pizza besteld. Pasta stond onder de olie en pizza was bordkarton. Er werd wel 10x gevraagd of alles naar wens was. Dat was het dus niet. Uiteindelijk kregen we te horen dat vwb de pasta door de room kwam die was gaan SCHIFTEN!!! Nu vraag ik je !!!!!! Ik hoorde degene die er voor chef moest...
Slecht 2011-11-01 door Scarface
Ming