Dit zeggen de gasten over restaurants in Nuenen

De Zonnewende

Zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding. Zowel de vis- als vleesgerechten zien er prachtig uit en zijn ook qua smaak heerlijk op elkaar afgestemd.

Uitstekend 2012-05-06 door JobT

Restaurant Olijf

3-,4- of 5-gangen verrassingsmenu is hier altijd geweldig goed verzorgd. Een van de weinige restaurants in de regio, waar de prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde is voor Nederlandse begrippen. Geen liflafjes, maar goed verzorgde gerechten en prima wijnkennis. Een aanrader!

Uitstekend 2012-05-06 door JobT

Heerlyckheid de Opwettense Watermolen

Speelse inrichting met straks design en ouderwetse spulletjes; alleen jammer dat mijn stoel uit elkaar viel. Wij waren hier vanwege een aanbieding en voor die prijs hebben we zeker goed gegeten, maar ik vraag me af of de normale prijzen rechtvaardig zijn. De bediening is vriendelijk maar kijkt waarschijnlijk niet vaak naar programma's van Herman den Blijker of Willem Reimers;...

Goed 2012-05-05 door MADpalace

Pezzaz

Een leuk restaurant met gevarieerde menukaart in een rustige ambiance. Uitstekend eten voor een zeer schappelijke prijs. Aardige bediening.

Goed 2012-04-25 door famruijs

Restaurant Olijf

Erg lekker gegeten maar wel met een paar kantekeningen eraan. Men vroeg of wij dierenliefhebbers zijn, ben ik wel, maar ik dacht dat ze doelden op vegetariër zijn, ben ik dus niet. Resultaat dat ik niet direct in de gaten had dat ze doelden op de handelswijze hoe ganzen behandeld worden voordat ze ganzenborst worden. Ikzelf wist hier niets vanaf, maar toen...

Goed 2012-04-25 door Yolaine

De Lindehof

Een aanrader voor eenieder die op zoek is naar een ware belevenis! Zelden zo comfortabel en lekker gegeten als in dit restaurant!

Uitstekend 2012-04-18 door nielsdamen

De Griek in Nuenen

De maaltijd was qua prijs/kwaliteitverhouding redelijk. Alleen was het eten veel te zout en daardoor niet echt lekker meer.

Redelijk 2012-04-18 door jolanda11

Messina

Op zaterdag 30 maart onverwachts hier met ons gezin pizza wezen eten. We hadden mazzel dat we nog een tafel vrij troffen want het raakte geheel vol. Leuke zaak, lekker gegeten.

Goed 2012-04-06 door Bourgondier63

De Lindehof

Op 23 maart hier genoten van een all in lunch. Wat een ongelofelijke verwennerij was dat en wat hebben we genoten. Heerlijke amuses, schitterende gerechten, fijne wijnen, goede bediening. Dit restaurant is direct een favoriet van me geworden. Een uitgebreide recensie volgt op mijn eigen blog.

Uitstekend 2012-03-28 door CvanS

De Lindehof

Superlatieven schieten te kort! Voortreffelijk gegeten, heerlijke wijnen en bediening die er ook wel weer lekker 'losjes' in zit waardoor er sprake is van een ontspannen sfeer. Smaakexplosies!

Uitstekend 2012-03-25 door stan1974

Tong Ah

Leuk restaurant met een uitstekende bediening. Ik heb hier meerdere malen erg lekker gegeten. Door de uitgebreide kaart kan ik iedere keer weer iets anders uitproberen. Tip: probeer ook eens de specialiteiten, zoals Hap tsun yuk of Suan la tang soep, erg lekker en weer eens wat anders dan de "standaard" Chinese gerechten die je altijd al eet. Op zondag is...

Goed 2012-03-21 door EM-Schouten

Restaurant Olijf

In het kader van de Restaurantweek kennis gemaakt met Olijf. Het was een zeer goed samengesteld menu, de bediening was uitstekend, zeer goede sfeer

Uitstekend 2012-03-12 door laars040

Clemenshof

Cijfers geven is moeilijk; ik zou eigenlijk wel alom een 10 willen geven, maar dat vind ik te opvallend. De Clemenshof is in Gerwen. Eigenlijk een dorp net buiten Nuenen. Bij de entree werd de deur al voor ons opengehouden (we waren met z'n 2-en) en werd de jassen aangenomen. 1e impressie van het restaurant is chique maar eigenlijk ook...

Uitstekend 2012-03-09 door eh470

Tong Ah

Zijn hier ruim 3 maanden geleden komen wonen, hebben inmiddels 3 keer hier het maand menu gehaald. We kunnen niet anders zeggen dat het heerlijke menu's zijn. Hier komen we absoluut vaker!!

Goed 2012-03-03 door vnvliet

De Collse Hoeve

Gisteren voor het eerst bij de Collse Hoeve gegeten; Verrassend. Het 5 gangen maandmenu (39,-) beviel prima; op de parfait na dan, die te bevroren was. Heerlijke wijnen op de kaart en gezellige, nette ambiance. (Ergens tussen Tenue de Ville / Casual Chique in). Aanrader voor regio Eindhvoen en mij zullen ze vaker zien.

Goed 2012-02-02 door stan1974

De Lindehof

Afgelopen Vrijdag voor de lunch met een oude schoolvriend van 40 jaar geleden. Een uitgelezen plek voor een dergelijke reunie. Met zit hier rustig ,ruim op z'n gemak in een moderne ambiance. Na een voorkomende ontvangst ,kwam de Chef e.e.a. toelichten. Heel leuk. Na voortreffelijke amuses volgenden dito gerechten . Alle qua smaak en presentatie bijzonder goed. Ik kom zeker terug.

Uitstekend 2012-01-21 door robvanderaa

De Lindehof

Een zondag in januari, de ochtend in het Vincentre (een aanrader, Vincent van Gogh Museum in Nuenen) en dan die heerlijke, uitgebreide lunch in De Lindehof. Stijlvolle villa in het centrum, hartelijke ontvangst, amuse na amuse, en dan een zeer creatief zes gangen menu. Prachtige opgemaakte bordjes, verrassende smaken en het wijnarrangement werd op een professionele maar ook heel...

Uitstekend 2012-01-15 door Begijntje

De Lindehof

De Lindehof in Nuenen is sinds de verbouwing ook op de zondagmiddag geopend. Alleen de nieuwsbrief lezers zijn op de hoogte waardoor het niet zo druk is. Binnenkort zal er via een nieuwe website meer gerucht aan gegeven worden. We worden vriendelijk ontvangen, en krijgen een rondleiding door de vernieuwde keuken die een flink stuk groter is geworden. Een zestal...

Uitstekend 2011-12-14 door ad_wijgerde

Restaurant Olijf

Gisterenavond een fantastische avond gehad bij de Olijf in Nuenen met vrienden. We hadden gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Eten was verrassend en de wijnen goed gekozen. Ons verzoek om een speciale wijn toe te voegen werd geaccepteerd. Personeel was uiterst vriendelijk, we voelden ons gewoon thuis.

Uitstekend 2011-12-11 door appletreelane

De Lindehof

Trakteer jezelf als je wat te vieren hebt (of behoorlijk verdient en dit als normaal kunt gaan beschouwen ;-)). Wat een fantastische avond! Leuk vlot personeel, heerlijke wijnen en geweldig eten. Zes-gangen is eigenlijk 7, want toetje bestaat uit (gang 5) lekkere kazen en (gang 6) twee delen zoet! Lyrisch over..

Uitstekend 2011-11-11 door jabe9233

Nuenen

Nuenen biedt 17 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Mediterraan.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Nuenen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Lindehof, Heerlyckheid de Opwettense Watermolen en Restaurant Olijf.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Nuenen”

Video van een restaurant in en om Nuenen

Restaurant video van Ono