Nuenen

Nuenen biedt 17 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Mediterraan.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Nuenen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Lindehof, Heerlyckheid de Opwettense Watermolen en Restaurant Olijf.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Nuenen”

Video van een restaurant in en om Nuenen

Restaurant video van Namaskar

Recente meningen van restaurants in Nuenen

De Zonnewende

Zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding. Zowel de vis- als vleesgerechten zien er prachtig uit en zijn ook qua smaak heerlijk op elkaar afgestemd.

Uitstekend 2012-05-06 door JobT

Restaurant Olijf

3-,4- of 5-gangen verrassingsmenu is hier altijd geweldig goed verzorgd. Een van de weinige restaurants in de regio, waar de prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde is voor Nederlandse begrippen. Geen liflafjes, maar goed verzorgde gerechten en prima wijnkennis. Een aanrader!

Uitstekend 2012-05-06 door JobT

Heerlyckheid de Opwettense Watermolen

Speelse inrichting met straks design en ouderwetse spulletjes; alleen jammer dat mijn stoel uit elkaar viel. Wij waren hier vanwege een aanbieding en voor die prijs hebben we zeker goed gegeten, maar ik vraag me af of de normale prijzen rechtvaardig zijn. De bediening is vriendelijk maar kijkt waarschijnlijk niet vaak naar programma's van Herman den Blijker of Willem Reimers;...

Goed 2012-05-05 door MADpalace

Pezzaz

Een leuk restaurant met gevarieerde menukaart in een rustige ambiance. Uitstekend eten voor een zeer schappelijke prijs. Aardige bediening.

Goed 2012-04-25 door famruijs

Restaurant Olijf

Erg lekker gegeten maar wel met een paar kantekeningen eraan. Men vroeg of wij dierenliefhebbers zijn, ben ik wel, maar ik dacht dat ze doelden op vegetariƫr zijn, ben ik dus niet. Resultaat dat ik niet direct in de gaten had dat ze doelden op de handelswijze hoe ganzen behandeld worden voordat ze ganzenborst worden. Ikzelf wist hier niets vanaf, maar toen...

Goed 2012-04-25 door Yolaine