Brasserie (1)
Hollands (3)
IJssalon (1)
Internationaal (2)
Italiaans (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Thais (1)
In de buurt:
Berkel en Rodenrijs (12)Delfgauw (2)
Delft (174)
Wassenaar (41)
Wateringen (9)
Zoetermeer (78)
Nootdorp
Nootdorp biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Nootdorp? De populaire restaurants in deze maand zijn Van der Valk (Den Haag Nootdorp), Emmazz en Olympia.
“Lekkerste pizza van Nootdorp”
- Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50
Recente meningen van restaurants in Nootdorp
La Giara
We zijn op een doordeweekse avond met een groep geweest. Er was 1 dame voor de bediening, restaurant was vol. Die had het dus veel te druk, en de logistiek liet veel te wensen over. We hadden de grootste moeite om te bestellen, hebben uit arre moede voornamelijk water zitten drinken. Ondertussen zag ik een kennis met twee kinderen...
Matig 2012-01-27 door Proever71321
New China Dragon
In het oude pand verschillende malen naar tevredenheid afgehaald.Sinds de verhuizing naar het nieuwe pand met restaurant gedeelte hier gegeten en afgelopen week afgehaald. Hoewel ik behoorlijk kritisch ben, kan ik alleen opmerken dat het nóg beter is geworden. Bediening vriendelijk en de prijs? Tja, die zijn meer dan redelijk!
Uitstekend 2012-01-25 door hansamesben
Van der Valk (Den Haag Nootdorp)
Wij hebben gisterenavond bij jullie gegeten de bediening vonden wij slecht. De ober kon nog niet eens een fles wijn openmaken, we waren met 20 personen er werden geen of heel weinig drankjes aangeboden. Er waren mensen bij die maar 1 drankje hebben gehad. We hebben een hele tijd op de koffie moeten wachten, wij komen vrij veel eten dus...
Redelijk 2012-01-25 door Rinihaan
Sabai Sabai
Hoewel de kwaliteit van het eten in lijn ligt met hetgeen past bij het dorps karakter van Nootdorp, verliest Sabai Sabai punten door haar slechte service. De laatste keer hebben we een uur moeten wachten op onze bestelling. Zelfs de gebruikelijke cassave kroeppoep werd in dit uur niet geserveerd. Gevolg was dat we met zijn tweeën de fles wijn reed...
Slecht 2011-12-30 door Yukimori
Eetcafe 1837
Prima eetgelegenheid met een maandelijks wisselende kaart. Attente bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is een kleine zaak in een monumentale boerderij met een kleine eigen parkeerplaats. Voldoende parkeergelegenheid in de Dorpsstraat en omgeving.
Goed 2011-12-28 door henkrolvink