Dit zeggen de gasten over restaurants in Noordwijkerhout
't Wapen van Noordwijkerhout
Aangenaam restaurant, leuke ambiance , vriendelijke bediening en goed eten. De manier van bijgerechten serveren is erg orgineel. Minpuntje: patat kan lekkerder. Aanwinst voor Noordwijkerhout
Goed 2012-05-23 door Tipster
Flamingo Oriental Restaurant
Wij zijn er nu 3 x geweest. De eerste keer was de beste. Goed verzorgd en lekker eten. De tweede keer was het er erg druk en viel alles wat tegen., maar ja dat kan gebeuren als het erg druk is. De derde en tevens laatste keer van ons bezoek was gisterenavond. Het eten is wat...
Matig 2012-04-26 door antoinex120
Landgoed Tespelduyn
Prachtige locatie met een smakelijke menukaart met voor ieder wat wils! Makkelijk parkeren en superterras (verwarmd) Vriendelijke bediening en zeer prettige vibe. Absolute aanrader 3 of 4 gangen verrassingsmenu. Tespelduyn krijgt van mij een dikke tien!
Uitstekend 2012-04-16 door MeneerReimers
Flamingo Oriental Restaurant
Eten is goed..niets op aan te merken, maar de bediening...heel slecht. Wij hadden drie uur, het laatste uur kwamen ze niet meer voor drinken, ja ...10 min. voor het einde voor koffie en om te zeggen dat het de laatste ronde was, als je er wat van zegt: verstaan ze geen nederlands. Dit is de 2e keer dat ze het...
Slecht 2012-04-01 door debbus
Landgoed Tespelduyn
Vrijdag hier een lunch gehad, de maaltijdcarpacciosalade was veel te karig, leek eerder op een voorgerecht.Wel een prachtige ambiance, maar daar heb je niet veel aan als je maag niet goed gevuld is, en zo'n grote eter ben ik nu ook niet!
Redelijk 2012-03-28 door pukki
Brasserie Bij de Buren
Hier op vrijdag 16 maart gegeten. Eenvoudig maar gezellig ingericht. Dames van de bediening zijn vriendelijk en enthousiast. Niet echt professioneel. Voorgerecht: Zalmtartaar met Hollandse garnalen. Smaakt goed al is de dressing smaakloos. Jammer. Hoofdgerecht: "Waards" biefstuk. Gevraagd wat dat is, moest men ons het antwoord schuldig blijven. Later werd er een folder gebracht. Jammer dat deze koeien nooit...
Redelijk 2012-03-18 door rondeloos
Landgoed Tespelduyn
Vanmiddag van de zon genoten op het riante terras. De uitstekende lunch en vriendelijke bediening vielen ook in de smaak. Omdat deze zaak aan de golfbaan ligt lijkt hij behoorlijk chique, maar de prijzen vallen reuze mee. Ze hebben zelf een madiwodo-daghap. Aanrader!
Goed 2012-03-11 door i_helder
Casa di mamma
Afgelopen vrijdag ben ik hier samen met mijn man wezen eten. Bij binnenkomst werden we onmiddellijk onaangenaam verrast door een penetrante rioollucht. En deze bleef ook in de neus hangen toen we aan tafel zaten. Het tweede dat opviel was de harde muziek. Ik kon mijn tafelheer aan de andere kant van de tafel amper verstaan. Op enig moment leek de...
Matig 2012-02-27 door berteke
Casa di mamma
Wij hebben hier nog een keer gegeten begin december, maar dit dus niet meer...een jonge dame bedient uitstekend , daar is ook alles mee gezegd...rest van het personeel is onverschillig, het eten druipt van de olie ik had pijn in mijn maag zo vet is alles. Heel jammer want het is een prachtige zaak
Matig 2011-12-17 door Proever71187
Restaurant Zegers
Wij eten hier regelmatig en dit restaurant is echt top! De bediening is uitstekend , niets is teveel het eten is altijd heerlijk. Met kerst eten we hier ook, het is een regelrechte aanbeveling!
Uitstekend 2011-12-17 door Proever71187
Casa di mamma
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Prachtige ambiance en het restaurant zat vol met gasten. Herken de negatieve reacties totaal niet! Aanrader is de Ossenhaas met heerlijke truffelsaus. Wij komen zeker nog een keer terug!
Uitstekend 2011-12-10 door Italia12
Casa di mamma
Vorige week hebben we hier gegeten met de Groupon. Het eten was prima en de sfeer en bediening was goed. Weinig op aan te merken. Een restaurant om eens naar terug te gaan al liggen de normale prijzen wel erg hoog.
Goed 2011-11-24 door Adehaas
Casa di mamma
wat een onzin allemaal, kan het me nauwelijks voorstellen. Ik eet hier regelmatig (minstens 1x in de maand als het niet vaker is) en heb nog nooit klachten gehad. Geen koud, vet en smakeloos eten maar heerlijk eten, en veel ook. Krijg het 9 van de 10 keer niet eens op. Bediening en personeel ook niets mis mee, uitermate vriendelijk...
Uitstekend 2011-10-26 door hallo123
Brasserie Bij de Buren
Vanavond heerlijk gegeten. De bediening was allervriendelijkst en het was geen probleem om een extra portie patat erbij te krijgen. Zowel de spareribs als de zeewolf smaakte uitstekend. Het toetje werd een zeer smakelijke dame blanche met een saus gemaakt van echte chocolade. Kortom zeer tevreden over het geheel.
Uitstekend 2011-10-23 door Enide
Hillarey's
Super lekker
Uitstekend 2011-09-21 door Tonijntje
Landgoed Tespelduyn
Heerlijk gegeten in 't Landhuys op het prachtige Landgoed Tespelduyn. € 37,50 voor een 4-gangen surprisemenu op sterrenniveau. Mooie wijnen en goede koffie (Illy).
Uitstekend 2011-09-02 door Thomas_van_Velzen
Casa di mamma
Via de groupon bon een diner hier gereserveerd. Allereerst al geconfronteerd met een 2 tal zittingen (1700 en 2000) waar bij groupon niets van bekend was. Daarnaast varieerde het eten van matige kant en klare pasta (verwacht meer van een "italiaans" restaurant) tot erbarmelijk slechte "bruchetta" waarvaan 2 stukjes brood ook nog door moeten gaan voor een "gang".
Slecht 2011-08-29 door freek12
Casa di mamma
Eten druipend van het vet en smakeloos, crostini's klef en aangebrand, de vis al een tijdlang overleden en plastic om het toetje. Ongeïnspireerd leiding en afwezig. Kraanwater, zelfs niet tegen betaling te verkrijgen. Groupon actie is leuk, maar als je zelf dan nog geen aardig & smaakvol menu te voorschijn kan toveren, moet je niet verbaasd zijn dat je restaurant...
Slecht 2011-08-23 door Noma
Casa di mamma
- ongeinteresseerde ontvangst - aangebrande crostini, verdronken in olijfolie - door rumoerige omgeving was het personeel nauwelijks te verstaan - de 4e gang hebben we niet gekregen! - de rekening wel. na deze miscalculatie te hebben aangekaart kregen we geen excuses te horen maar een (voorbedrukte!) bon voor 25% korting bij een volgende bezoek. - dat zal zeker niet plaatsvinden. kortom: zonde als je hier...
Slecht 2011-08-13 door proever987654
Flamingo Oriental Restaurant
ruime keus aan eten. heerlijk gegeten. vriendelijk personeel. concept met de mogelijkheid om voor een bedrag onbeperkt te eten en ook een mogelijkheid om onbeperkt incl. drankjes te eten.
Uitstekend 2011-08-05 door nvanveen
Noordwijkerhout
Noordwijkerhout biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Noordwijkerhout? De populaire restaurants in deze maand zijn Landgoed Tespelduyn, 't Wapen van Noordwijkerhout en Casa di mamma.
“Lekkerste pizza van Noordwijkerhout”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni