Bistro (1)
Leiderdorp (14)
Meer...24 niet getoond.Restaurants in Noordwijkerhout - Brasserie
Sorteren op:
Noordwijkerhout
Noordwijkerhout biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Noordwijkerhout? De populaire restaurants in deze maand zijn Landgoed Tespelduyn, 't Wapen van Noordwijkerhout en Casa di mamma.
“Mooiste plekjes van Noordwijkerhout”
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december
Recente meningen van restaurants in Noordwijkerhout
't Wapen van Noordwijkerhout
Aangenaam restaurant, leuke ambiance , vriendelijke bediening en goed eten. De manier van bijgerechten serveren is erg orgineel. Minpuntje: patat kan lekkerder. Aanwinst voor Noordwijkerhout
Goed 2012-05-23 door Tipster
Flamingo Oriental Restaurant
Wij zijn er nu 3 x geweest. De eerste keer was de beste. Goed verzorgd en lekker eten. De tweede keer was het er erg druk en viel alles wat tegen., maar ja dat kan gebeuren als het erg druk is. De derde en tevens laatste keer van ons bezoek was gisterenavond. Het eten is wat...
Matig 2012-04-26 door antoinex120
Landgoed Tespelduyn
Prachtige locatie met een smakelijke menukaart met voor ieder wat wils! Makkelijk parkeren en superterras (verwarmd) Vriendelijke bediening en zeer prettige vibe. Absolute aanrader 3 of 4 gangen verrassingsmenu. Tespelduyn krijgt van mij een dikke tien!
Uitstekend 2012-04-16 door MeneerReimers
Flamingo Oriental Restaurant
Eten is goed..niets op aan te merken, maar de bediening...heel slecht. Wij hadden drie uur, het laatste uur kwamen ze niet meer voor drinken, ja ...10 min. voor het einde voor koffie en om te zeggen dat het de laatste ronde was, als je er wat van zegt: verstaan ze geen nederlands. Dit is de 2e keer dat ze het...
Slecht 2012-04-01 door debbus
Landgoed Tespelduyn
Vrijdag hier een lunch gehad, de maaltijdcarpacciosalade was veel te karig, leek eerder op een voorgerecht.Wel een prachtige ambiance, maar daar heb je niet veel aan als je maag niet goed gevuld is, en zo'n grote eter ben ik nu ook niet!
Redelijk 2012-03-28 door pukki