Noordwijk

Noordwijk biedt 71 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Noordwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Onder de Linde, Villa de Duinen en Het Galjoen.

Video van een restaurant in en om Noordwijk

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Noordwijk

Latour

Met twee personen op woensdagavond gegeten. Tweede ervaring in 3 jaar. Een Michelinster. Heerlijke amuses bouche, vijf stuks. Vervolgens warm buikspek, gelakt met Hoisin, overheerlijk. 3-gangen menu; kreeft, rode biet, rabarber en vanille als voor. Kraakverse griet met asperge panna cotta en zeer malse runderentrecote met Thaise basilicum, met name de laatste was een zeer verrassende combinatie. De bediening en entourage...

Uitstekend 2012-05-19 door DGRN

Schnitzelparadijs

Vanavond hier gegeten met zn tweetjes, toen we aan kwamen lopen zagen wij een leuk plekje op het terras met een soort van openhaard in de tafel gebouwd. eenmaal aangeschoven werden we snel geholpen door een vriendelijk meisje die ons de rest van de avond goed geholpen heeft. na een kijkje genomen te hebben in de kaart viel mij gelijk...

Uitstekend 2012-05-19 door santiago80

Beachclub O

Prima restaurant, maar zeker niet goedkoop. Prachtig gelegen op het strand, met mooi uitzicht. Heerlijke gerechten, anders dan de standaard gerechten die je vaak in strandtenten tegenkomt.

Goed 2012-05-15 door Proever2006

Het Galjoen

goed eten met oog voor de klant. een aanrader als u eens echte aandacht wil. Waren met 85 jarige moeder en die kon halve porties krijgen. Het was natuurlijk voor moederdag het etentje dus dan mocht ze ook wel een beetje verwend worden

Uitstekend 2012-05-14 door edjoke

Lekker

vanavond gegeten in restaurant Lekker Noordwijk. Werkelijk fantastische gerechtjes, zgn shared dining. Goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer vriendelijke bediening. Top avond, hier komen we zeker terug.

Uitstekend 2012-05-13 door janmarie