Frans (1)
Harmelen (4)
Hazerswoude-Dorp (5)
Meer...41 niet getoond
Noorden
Noorden biedt 1 restaurants.
“De lekkerste Thaise restaurants van Noorden”
- Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart
Recente meningen van restaurants in Noorden
De Watergeus
Onlangs hier gegeten. Service en eten van topniveau, locatie en inrichting sfeervol en romantisch. Dikke aanrader!
Uitstekend 2011-10-19 door LvG
De Watergeus
Prachtig gelegen restaurant. Wij aten hier op een van de vele regenachtige augustusavonden en zaten dus binnen. De inrichting is wat uit de tijd. Binnen geniet je, tenzij direct aan het raam, niet van de ligging. De keuken is degelijk maar niet bijzonder creatief. Gewoon goed! De wijnkaart is goed en biedt wijnen tegen een acceptabele prijs. Voor ons is...
Goed 2011-08-29 door Monique2
De Watergeus
Met Pinksteren met z'n achten bij de Watergeus gegeten. We hadden ons er erg op verheugd, want een laatste bezoek een aantal jaren daarvoor was ons zeer goed bevallen. Kennelijk is er een wisseling van de wacht geweest bij de keukenbrigade , want het niveau van het eten was zwaar onder de maat. Tel daar nog bij op een ongeinteresseerde...
Matig 2011-08-23 door wvanhal
De Watergeus
Absolute topper. Uitstekend voor zakelijk en prive. Geweldig gastheerschap, fijne ambiance, heel lekker eten, pure smaken, mooie porties, geweldige wijnen. Wel op tijd reserveren!
Uitstekend 2011-04-16 door Hohlaubgrat
De Watergeus
erg goed gegeten in dit prima restaurant waar je al bij de voordeur gastvrij ontvangen wordt. ook wordt er heel goed ingespeeld op persoonlijke wensen. de locatie van het restaurant is schitterend aan de noordense plassen. wij komen hier zeker terug.
Goed 2011-04-08 door HHans